Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Peae trenni meeletu nälg
 
Sööks või hobuse ära :D 14. jaanuar 2015, kl 07.39
Esiteks ütlen kohe, et olen spordiga sina peal ja sellega hobikorras iganädalaselt juba aastaid tegelenud.
Nüüd aga läksin suht intensiivsesse trenni, et kaalust ka alla saada . Kõik oleks ok aga peale trenni õhtul koju jõudes on isu nagu hundil. St plaanin kõik mida õhtuks süüa ja kui see siis naudinguga valmis ja kanilt kaetud laula siis peale seda söön veel kõike mida kätte saan ja no ei suuda ennast pidurdada. Kõik läheb loosi.
Ma saan aru, et trenn on intensiivne ja ei ole võrrreldav metsasörgiga jms millega muidu tegelen aga...
mida teha?

Trenni aeg on ka peale tööd, seda paraku muuta ei saa...

Eile sõin peale trenni näiteks 2000-2500kcal jagu...(ei midagi magusat)

Head nõu?
 
artist 15. jaanuar 2015, kl 17.17
Mis asju sa siis nii sõid, et hoobilt korraliku päeva menüü pintsli pistsid? Asenda see näiteks 0,5 kilo tumeda shokolaadiga. Kindlasti tumedaga, väga tervislik kraam. Oliive söö mehiselt, peale rüüpa külmpressitud neitsi oliivõli. No peab tulema see 2500 kcal ära!
 
kai 27. jaanuar 2015, kl 14.20
Olin sama probleemi ees. Küsisin teadjalt treenijalt, mis valesti. Soovitas võtta vadakuvalku ja see katab näljaisu. Nüüdsest olen läinud BCAA lisandi peale ja ideaalne. Googelda ja loe selle kohta. Igal ühel omad eesmärgid. Minu eesmärk on olla lihtsalt vormis, ei mingeid suuri lihaseid, seetõttu vahetasingi vadakuvalgu BCAA vastu ümber. Aga loo mõte ongi, et keha vajab sul mingisuguseid vitamiine-mineraale jne. ja selle puuduse tõttu ongi nö aju pidevalt näljas. Kontrolli kindlasti enne ostu, et tegemist on naturaalse tootega, ei koosneks vaid keemilistest "ühenditest".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!