Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
veebipõhine treening ja toitumiskava
 
Fitlap 18. jaanuar 2015, kl 14.01
Kas KEEGI ON LIITUNUD KUIDAS TUNDUB
 
Kaalukas 23. jaanuar 2015, kl 12.04
Mina olen selle toitumiskava järgi toitunud nüüd nädal aega ja tundub, et toimib (1,5kg on alla läinud). Üle veel 9kg. Sobib see, et retsepte saab vahetada. Ainuke arusaamatu asi on seal, et kuna ta küsib päeva alguses, et kas teed trenni või mitte ja justkui selle järgi määrab menüü. Tegelikult ei ole mina küll arusaanud, et sellest midagi muutuks s.t määrasin kaheks päevaks sama menüü ja ühel päeval tegin trenni, teisel mitte-midagi ei muutunud menüüs :-(
Tõenäoliselt muutuks kaal ka lihtsalt sellest, et suhkrut ja nisujahu ei söö.
 
proovija 29. jaanuar 2015, kl 19.58
Proovisin ühe päeva tasuta.Tundub normaalne jah,aga hea oleks kui saaks osta alustuseks ühe kuu,siis saaks juba selgusele,et kas sobib.3 kuud korraga ei julge osta.Kuu ajase perioodi küll ostaksin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!