Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Kaalublogi
 
Haldja Tüdruk 28. veebruar 2015, kl 07.55
Tere kõigile! Siin on minu lugu, üsna krobeline ja künklik teekond tervislikuma elu ning olemise poole. Blogi on temaatikalt ja lähenemiselt võib-olla veidi teistsugune, kui paljud teised praegusaja trenni ja kaalu blogid. Tore oleks, kui leiaksin endale aegamööda ka mõne toreda kaasaelaja/-mõtleja :)

taevapooleteel.blogspot.com

https://www.facebook.com/taevapooleteel
 
ddd 28. veebruar 2015, kl 09.00
no minu arust oled täiesti normaalkaalus ju, 170 cm ja 61kg....
 
Haldja Tüdruk 28. veebruar 2015, kl 09.09
Jah, pikkuse vs kaalu suhtes tõesti, kuid usu mind, mu keha alates kõhust kuni reiteni on ja ka paistab täiesti vormist väljas (vt kas või mu mõõte), seal asetseb selline "kena" rasvapolster, mis ei taha kohe kuidagi enam kaduda, ükskõik, kui palju trenni teen või kuidas toitun. Tunnistan, et selle kaalunumbriga seoses on mul pikki aastaid teatud kinnisideed olnud, ma ei eita, et mul on teatavakujuline söömis-/kehatunnetushäire. Seda tõestab ilmekalt seegi, kui olin 2014. aasta suvel veel 55 kg, siis tundusin endale ikka "paksuna". Nüüd annaks, ei tea, mida, et samasse kaalu tagasi jõuda. Üritangi praegu tegeleda nii oma vaimu kui ka füüsise parendamisega ja proovin seda teekonda enda vastu võimalikult aus olles oma blogis ka kajastada.
 
doktor 28. veebruar 2015, kl 10.28
enamik naisi paksenevad väga kiirelt alates 25-ndast eluaastast kuni surmani. Peamine põhjust on hormoonpreparaadid ja rahapuudus tervislikuks eluviisiks (spordiklubi maksab aastas 4-kohalise numbri jne).
Seetõttu oleks soovitav treenide elukestvalt, ka siis kui hetkel on normaalne kaal.
 
teele to Haldja Tüdruk 28. veebruar 2015, kl 19.25
kuna sa (vähemalt) kahte kohta postitasid, siis ma ka kahte kohta vastan.

lugesin su blogi. hakkasin kusagilt lehe altservast pihta ja niimoodi üles välja. tekkis paar küsimust.

kas tõesti on su vööümbermõõt 84 cm? see ei tundu reaalne. vööümbermõõtu mõõdetakse kõige peenema koha pealt ja üldiselt on see normaalse kehaehitusega naistel väiksem, kui rinnaümbermõõt.

kas sa tead, et stress on kaalutõusu olulisi põhjuseid? sinu peamine stressiallikas paistab olevat kaal (miks, 61 kg 170 cm juures on ju ideaalne?) ja toit. "ära mõtle roosale elevandile" on päris toimiv lähenemine asjadele. kui kellelegi seda öelda, ei saa ta roosat elevanti enam kuidagi peast välja. samamoodi sinuga - "ära mõtle söögile".

miks sa kodus komme ja šokolaadi ja muud sellist hoiad? meekooki? hilisõhtuti on kerge näost sisse ajada seda, mis seal olemas on. kui olemas on sellerivarred ja paprikakaunad, aga kommi pole, siis pole põhjust ka peale söömist end halvasti tunda.
 
Haldja Tüdruk 28. veebruar 2015, kl 19.45
Vastasin Sulle "Kaaluklubi" rubriigis :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!