Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Lisaraskused kõhulihaste treenimisel
 
kas keegi seletaks võhikule 02. mai 2015, kl 20.27
Olen palju märganud, kuidas (rühmatreeningus) kõhulihaste treenimise ajal lisaraskuseid kasutatakse. See pole mitte treeneri palvel/soovitusel, vaid treenijad teevad seda vabatahtlikult. Küll ülakeha kui ka puusatõstete ajal. Vastavalt on ketas siis kas käes või kõhul. Proovisin siis ka täna, kuid ei ütleks, et erilist erinevust olnud oleks (ketas oli 5 kg). Ma teen ehk midagi valesti? Ketast käes oskan küll hoida, kuid kuhu ma selle puusatõstete ajal asetama pean? Kõhule või pigem jalgadele. Kuna olen neid variante nii erinevaid märganud, siis ei teagi, keda järgida. Küsida on ka veidi imelik, võiks ju teada.. Kes oskab mind aidata, seda tänan juba ette :) Samuti on teretulnud kõikvõimalikud näpunäited kõhulihaste (efektiivsemaks, raskemaks) treenimiseks :)
 
mirk 02. mai 2015, kl 21.24
ketas peaks ikka olema alates 20kg ja tuleb ikka õigesti hoida mitte suvaliselt sülle lajatada. kui ei tunne erinevust siis järelikult hoiad valesti.
 
kas keegi seletaks võhikule 02. mai 2015, kl 21.39
Ma ju küsisingi, kuidas hoida, ehk valgustad mind siis?
 
hmm 02. mai 2015, kl 21.46
mina küll asjatundlikkusele ei pretendeeri, aga nendes trennides, kus mina olen käinud, on lisaraskused pandud ülakeha tõstete ajal rinnale, käega hoitakse neid lihtsalt paigal. 20 kg pole küll keegi pannud, ikka 5 kg kanti. mõnes harjutuses tuleb ka raskust kätega üleval hoida ja siis ülakehatõsteid teha. puusatõstete ajal on pandud puusadele raskustega kang (5 + 5 kg). seda ma muide ei teadnud, et puusatõsted kõhulihaste jaoks mõeldud on.
 
kohtume saalis 02. mai 2015, kl 22.10
seda vaja ikka treeningul näidata ja seletada sest nii praegu ei suuda keegi sulle selgitada.
 
arvan, et 02. mai 2015, kl 22.11
Teema algataja on higine paksuke ja treenib kodus köögi põrandal koos taburetiga.
 
TM 02. mai 2015, kl 23.17
Kasutan lisaraskust ülakeha tõstetel selleks, et kontsentreeruda kõhu sirglihase kokkusurumisele. Hoian raskust pisut ettepoole suunatud sirgete kätega, keretõste ajal kätega hoogu anda ei tohi. Raskuse sellise hoidmise korral selga täies ulatuses põrandale ei lase (turi jääb õhku)ja lõpuni istesse ka ei tõuse, töö tehakse nö pooliku liigutusega ja kiires tempos.
Puusatõsted maast tuleb teha suht suure lisaraskusega kui tahad vahet tunnetada. Raskus asetatakse vaagnaluule.
 
siilike 03. mai 2015, kl 22.23
Muidugi küsi treenerilt, selleks sa ju seal käidki, et keegi juhendaks. Võid saada hea vastuse ka küsimusele, mida ise ei oskaks küsidagi.
 
Birgit 31. mai 2015, kl 11.11
Pigem jah ikka 20kg ketas, siis tunned ka midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!