Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Vajan abi
 
Kati 17. mai 2015, kl 01.39
Tere,
Olen Tartu Kõrgemat Kunstikooli lõpetav tudeng ning käsil on diplomitöö teemal anoreksia teadlikus ühiskonnas. Seoses sellega otsin väga madala kaaluga indiviide, kes oleksid nõus laskma end pildistada. Identiteet ning selle viitavad faktid jäävad täiesti varjatuks.
Kui sa tead kedagi või oled ise eelnimetatud kogenud/koged, siis palun sind võtta minuga ühendust aadressil: kati.senina@gmail.com
Leian, et teema on äärmiselt tõsine, mille teadlikkust ühiskonnas oleks vaja tõsta. Naljatlevad sõnumid ei ole asjakohased.
Suurele abile lootes,
Kati
 
inimene 17. mai 2015, kl 08.16
See kõik võib nii olla , aga ei usu ,et keegi pildistada laseb . Tunnen isegi ühte kes kaalub 36 kilo aga ta ei saa isegi aru ,et anorektik om .
 
kas kõik 17. mai 2015, kl 11.23
madala kehakaaluga inimesed on anorektikud? Võib olla muu haigus, v-tähega algav nt. Aga eks tuleb ikka minna kusagile linnakeskkonda anorektilise väljanägemisega modelle otsima
 
Liisa 31. mai 2015, kl 10.41
Ma kaalun 42kg, aga kui keegi siin ütles, et tuttav 36 kg siis ma lausa orikas ju.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!