Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Lihasmassi kasvatamine
 
kairi 16. juuli 2015, kl 19.33
Tere!
Olen alla võtnud ligi 12kg, pikkust on mul 172 ja kaalun nüüd 54-55 kg (alakaal). Nüüd oleks soov lihasmassi suurendada, tellisin jõusaali kava ja varsti saan kätte ka toitumiskava. Enda arust on mul veel üsna palju rasva, eriti kõhul, ning mind huvitab, et kui ma hakkan nüüd rohkem sööma (siiani olen söönud kuskil 1400-1500 kcal päevas, nüüd ütles treener, et pean lihasmassi suurendamiseks sööma kuskil 2100 kcal) ja regulaarselt jõusaalis käima, kas mul on võimalik nn "kõva" lihases kõht saada? Sest selle nn "bulkinguga" ju tuleb rasva juurde... Kas need lihased ei jää siis selle kõhu rasva alla peitu? Vabandust, kui liiga loll küsimus. Olen enda suhtes väga kriitiline ja mõtlen, et äkki peaks veel jätkama, nagu siiai olen toitunud ja veel rasva kaotama, ja siis alles lihasmassi hakkama suurendama? Ei ole soovi mingeid suuri muskleid endale saada, lihtsalt ilusat lihases kõtut ja jalgu :)
 
maaa 16. juuli 2015, kl 19.56
ma tellisin kama sutra raamatu.
 
n33 16. juuli 2015, kl 20.11
Ma olen 165cm/55kg ja heas füüsilises vormis. Sa näed ilmselt selle kehakaalu ja pikkuse juures ilma lihasteta natuke "kuiv" välja. Söö julgelt, ega muidu pole millestki lihaseid kasvatada :)
 
dalai kiivikas 16. juuli 2015, kl 21.45
Söömine+ kreatiin, valk. Kanaliha - muna- keefir - kõike tarbi mõnuga.
 
hmm 14. august 2015, kl 23.40
Kuidas lihaseid kasvatada, kui oled taimetoitlane? oad+ muna-keefir-kodujuust?
 
kuivik 18. august 2015, kl 22.09
172 cm pikk ja 54-55 kg - kindlasti pead korrektuuri tegema toitumises, kui tahad lihast kasvatada. Pealegi kasvab ju treenides Sinu igapäevane energiakulu, seega vanaviisi jätkates jätad ennast nälga sõna otseses mõttes. Peale mõningast treenimist ära põnnama löö, et kaalu kilo-paar juurde tekib, kuigi silmaga ei ole justkui näha ei lihast - kõhulihas tõmbub alguses pigem selliseks lamedamapoolseks, mitte ei muutu reljeefseks - ega ka mitte kaalukasvu. Pea meeles, et treenitud lihas lihtsalt kaalubki rohkem, kuid ega see lihas nii kiiresti nüüd ka ei paisu. Jõudu treeninguteks ja toitumise korrigeerimiseks!
 
Kelly 29. august 2015, kl 11.36
Kui sa seni oled kaalu alandanud vaid näljutades siis pole sul lihaseid enam ollagi ja väga raske uuesti neid saada. Pöördu treeneri poole, kes pole soolapuhuja.
 
sarnaste numbritega 23. september 2015, kl 20.19
Esmalt tekkis kohe tahtmine öelda, et tublisti rohkem tuleb süüa! Nt mina vajan sarnase kaalu juures juba üsna mõõdukalt treenides 3000-4000 kcal päevas, et mitte liiga "kuivaks" muutuda. Sinu kaloraaži juures poleks minust vist enam suurt midagi järel. Aga kuna inimesed on erinevad, siis palun konsulteeri toitumisnõustaja ja treeneriga, et leida endale sobivaim variant.
Raivo Orgusaar 25. märts 2016, kl 21.37
Ma soovitan mitte ohtralt lihavalke sisse sööma, vaid taimseid aminohappeid hakata tarbima, kuna liha tekitab kusihapet ja see lõhub suurel määral liigeseid, keha hapendab ka ning valkude lõhustumisel eraldub palju ammoniaaki (kusi hakkab räigelt haisema). Looduslikud, sünteetilste magustajate, konservantide, aromatisaatorite ja stabilisaatoritevabad aminohapped on kahjulike kõrvalmõjudeta. Taoline GMP tootjakvaliteedi märki kandev Protivity imendub verre juba 20 minuti pärast ja omastub parima loomse munavalgu 45% ulatuse asemel koguni 98% ulatuses ja on oma tõhususelt lihaste toidtumises ja moodustumises võrreldamatu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!