Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
rullitamine
 
huviline 04. oktoober 2015, kl 15.24
Kui ma rullitamas hakkan käima, kas siis jalad pigem lähevad lihaselisemaks või kaob see pekk sealt ära ka ikka?

Hakkasin käima, kuid ma nii ka ei tahaks, et lihased kasvavad ja pekk ära ei kao. Kas kellegi on kogemusi? Ja kui kaua peaks käima rullitamas (vahemaad, nädalas mitu korda), et tulemusi näha?
:)
 
haa 04. oktoober 2015, kl 16.03
Mõnda pekist sportlast oled näinud? Tõstjad ja sumokad välja arvata :P Üldiselt peaks ikka enne rasv hakkama kahanema, aga mu meelest on rullitamine selline asi et ... ainult sõites erilist koormust ei saa. Minu tuttavad, kes on hakanud jõusaalis käima, et omale lihaseline vorm tekitada, räägivad kõik, et kaalunumber on suht sama, riiete suurus kahaneb. Nii et otseselt kõhnemaks sõltuvalt trennist ei pruugi saada, küll aga asendub pekk lihastega.
 
taaskord huviline 04. oktoober 2015, kl 18.33
Seda ma mõtlesingi, oleks hea kui oleks lihased, aga mitte sedasi, et lihased kasvavad, aga pekk ei kao. Ehk siis lihaste tekkimine peki asemel, selle vastu pole mul küll midagi :P
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!