Figuur
kondiseks nimetamine kuigi ei ole seda
Cheesy 06. märts 2017, kl 22.28 |
--------- 06. märts 2017, kl 22.35 |
k 07. märts 2017, kl 00.42 |
Agressiivsus -narrimine on millegi saavutamise vahend.
Kriitika ja kiitus on manipulatiivse mängu vahendid.Kes teiste kiitust vajab ja nende kriitikat kardab on teistest sõltuv.(egoisti piibel)
Samas, on ka etteheiteid mis kiidavad.(prantsuse mõttetera)
Hea, et hakkad vastu.(praktiline hea kogemus)
Kriitika ja kiitus on manipulatiivse mängu vahendid.Kes teiste kiitust vajab ja nende kriitikat kardab on teistest sõltuv.(egoisti piibel)
Samas, on ka etteheiteid mis kiidavad.(prantsuse mõttetera)
Hea, et hakkad vastu.(praktiline hea kogemus)
Riina 07. märts 2017, kl 01.33 |
G 26. juuni 2017, kl 11.25 |
ka sale 07. juuli 2017, kl 16.16 |
ma olen enda puhul täheldanud et naissoost kolleegid nimetavad mind kondiseks. samas tegelikult ei ole seda. ja ka mitte ükski mees ei ole öelnud, et olen kondine vaid hoopis, et olen ideaalse figuuriga - spordiklubis asutuse ühisel treeningul ka oma meessoost kolleeg teiste naissoost kolleegi juuresolekul. seega, väga vabalt võib olla ka sinu puhul hoopis tegemist sellega, et ollakse kadedad. enda puhul olen sellest ammu aru saanud, et naiste kadedus on ikka väga laiahaardeline :-)
ei ole vaja kurvastada 30. juuli 2017, kl 11.30 |
Pereringis kondiseks nimetatakse võib olla murest sinu pärast, kui nähakse, et vaatamata oma kõhnusele ennast muudkui söögiga piirad. See on sama õudne, kui kaaluklubis mõni kurdab, et peab hakkama kiiresti dieeti pidama, kuna on juba nii paks, tervelt 50 kg
Rohkem ikka tänapäeval sõimatakse kõiki paksudeks ja pekisteks, eriti madala enesehinnanguga meeste poolt
Rohkem ikka tänapäeval sõimatakse kõiki paksudeks ja pekisteks, eriti madala enesehinnanguga meeste poolt
Lisa postitus