Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Riisinuudlid või Riis
 
RiisvNuudlid 17. märts 2017, kl 21.29
Tere. Oleks selline küsimus, et kumb on üleüldseisus kasulikum. Ma pole kahjuks kuskilt netist nendele võrdlust leidnud, kuid tahaksin teada kumb parem on kaalust alla proovides võtta süüa. Kas riisinuudleid või pruuni riisi. Et nende kalorid, rasvad ja kasulikkus jne. Oleks tänulik kui keegi selgitaks. Ette tänades.
 
Jessas 17. märts 2017, kl 21.44
Olete ikka segaseks läinud, dieeditajad.:(
 
RiisvNuudlid 17. märts 2017, kl 21.58
Tänan vastamast, kud ausalt tekib küsimus? Kas alati peab olema siin foorumis keegi kes loeb küsimuse läbi ja peab hakkama targutama kellegi üle? Kas keegi rääkis midagi dieeditajatest? Küsiti lihtne küsimus toiduainete kohta. Kust sina tead miks? Võib olla tervise probleem, või mingi allergia! Vb on trenni huviline ja teatud asja kohta tekib küsimus. Kui te ei tea sellele eelnevale küsimusele vastust ja ei raatsigi vastata siis milleks raisata enda aega nii mõttetu komentaariga! Kuid jahm, tundub et tarkust jagada on...
 
langetaja 17. märts 2017, kl 22.29
No soovitavalt võiks lugeda seda. Kuna riis huvitab, siis saab ka riisi kohta üht-teist kasulikku teada. Kui linki ei julge avada, siis googelda Gi-dieet. Selline mõistlik dieet heade tulemustega.

http://hingetugi.onepagefree.com/?id=18524&onepagefree=50f3acb51a651b08c90c77b9bf7165b3
 
RiisvNuudlid 17. märts 2017, kl 22.49
Suured suured tänud!
 
tatar 18. märts 2017, kl 01.58
Sellisel juhul tatar, tatar on kasulik ja selles pole kaloreid. Riisi ei tohi üldse süüa.
 
tatrale 18. märts 2017, kl 02.24
No mingis koguses ja moel ikka võib. Külla aga tuleks järgida järgmist valmistamisviisi.
Belfasti ülikooli professor Andy Meharg testis BBC saate «Trust Me, I’m a Doctor» (tlk usalda mind, ma olen arst) jaoks kolme erinevat riisi keetmise viisi, vahendab Telegraph.
Kõigepealt keetis ta ühe osa riisi kahe osa veega, nii et vesi auras ära keetmise käigus. Seejärel keetis ta ühe osa riisi viie osa veega ning üleliigse vee kurnas – arseeni jääke oli selles riisis pea poole vähem kui esimeses riisis. Kolmanda meetodi järgi keetes lasti riisil kõigepealt öö läbi liguneda ja tulemuseks oli 80 protsenti vähem arseeni.
Kuidas riisi keeta:
Mõõda kuiv riis mõõtekannu.
Lase sel öö läbi liguneda. Pese ja loputa riisi korralikult, kuni vesi on puhas.
Kurna korralikult.
Pane riis potti (suhe veega 1:5), lisa natuke soola, sega ühe korra.Lase keema tõusta, seejärel keera kuumus maha ning kata pott tihkelt kaanega.
Keeda 10-15 minutit madalaimal kuumusel, ilma kaant eemaldamata.
Sega keedetud riis läbi kahvliga, et anda sellele sõmerust.
 
Tegelikult ka 18. märts 2017, kl 02.48
Kiirnuudlid on kõige kasulikumad, sest neid süües jääb raha alles
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!