Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Sõbralik hoiatus Kankusta Duo kasutajatele
 
Gloria 20. august 2017, kl 10.37
Kallid naised ! Mõelge enne hästi järele. kui hakkate endale kalli raha eest seda "imepreparaati " tellima ! Kui Te näete, et see ei toimi, ei anna lubatud kaalulangust, esitage kaebus ja küsige oma raha tagasi. Hoidke kindlasti alles kõik pakendid, topsikud ja tellimispaberid ! Lugege kindlasti läbi kodulehelt tingimused, kuhu oma kaebusega pöörduda ja kindlasti tehke seda aegsasti ! Teavitage sellest kindlasti oma sõpru ja lähedasi ja ärge uskuge ühtegi "ülespuhutud " kommentaari selle toote kohta. Kommenteerijad ei ole reaalsed inimesed ! Kontrollisin seda. Olen ka üks "lollidest". kes liimile läks. Kahe kuu möödudes olin kaotanud täpselt 0 grammi ! Uurisin erinevatest foorumitest j a selgub, et paljudel kasutajatel on kaal isegi tõusnud ! Raha tagasi saada on mul võimatu, sest esiteks minu kaebusele ei vastatud õigeaegselt ja teiseks pole mul ühtegi pakendit ega purki alles. Õppige minu lollusest ! On palju paremaid viise kaalu langetamiseks !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!