Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
emmerdale
 
kyllianni 17. oktoober 2001, kl 16.20
Emmerdale(argipäeviti mtv-3st kl. 17.30) vaatamist ma väga soovitama ei hakkaks, kuigi minu arust nõudlikuma inimese seebiks ta ju sobib.Kui vajadus mingit sarja igapäev jälgida, aga selline ladina-ameerika temperamendiga võlts-näitlejate tõmblemine külmaks jätab, siis peaks see päris huvitav vaheldus olema.Ise olen vaadanud juba 6 aastat, ja siit mure, kuna viimasel ajal alati kõiki osi ei näe, siin aga tegevus läheb edasi ilma nämmutamiseta ja tempoga, siis vahel on paari nägemata osaga kohe olukorra mõistmisel-jälgimisel lünk sees.Kas on kedagi kes vaatab sama tõsimeelselt ja võiks vahel rääkida mis toimunud on?
 
couch potato 18. oktoober 2001, kl 16.08
Vastasin õiges kohas.
Kas vaatasid ja leidsid? Seal on päevade kaupa sisukokkuvõtted.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!