Figuur
sulgpall
Regina 18. oktoober 2001, kl 10.11 |
val 18. oktoober 2001, kl 12.40 |
Regina 21. oktoober 2001, kl 21.00 |
Tere!
Olen kooli ajal mänginud, aga nüüd on mitmed head aastad vahet olnud - ei tea, kas kohe terve tunni jaoks võhma jätkub...
Millal Sa seal käinud oled - ma mõtlen et kas väljakut on kerge saada või peab ette aja kinni panema?
On teil seal mingi oma punt, kes mängib ja kas sellega võiks ühineda?
Regina
val 22. oktoober 2001, kl 10.11 |
Olen käinud nädalavahetustel, hommikuti platsi kinni pannud (neil on neli väljakut). Pole sellega probleemi veel olnud.
Tund on 100 krooni, reketi üür 25. Seal sees on ka mõnus saun, oma plätud kindlasti kaasa!
Mänginud olen ühe partneriga. (Paaris on hea vaheldus, ainult füüsiline koormus jääb väikseks.)
Võime kokku leppida aja, kui on huvi!
Tund on 100 krooni, reketi üür 25. Seal sees on ka mõnus saun, oma plätud kindlasti kaasa!
Mänginud olen ühe partneriga. (Paaris on hea vaheldus, ainult füüsiline koormus jääb väikseks.)
Võime kokku leppida aja, kui on huvi!
Regina 23. oktoober 2001, kl 09.43 |
Juhan 27. oktoober 2001, kl 14.02 |
kui varustust ostad 2kki siis ainult TOP-st. natuke kallim kui poes, kuid seeest on professionaalne kaup mitte mingid libareket, libasulgpallid jms.
juurdlesin vahepeale selle yle et kui kui selvrer ja sprodipoed myyvad mingit suteliselt m6ttetut sulgpallui kaupa kas siis see puudutab k6iki teise spordikaubakategooriaid v6i siis n2iteks ka kodutehnikat jms
juurdlesin vahepeale selle yle et kui kui selvrer ja sprodipoed myyvad mingit suteliselt m6ttetut sulgpallui kaupa kas siis see puudutab k6iki teise spordikaubakategooriaid v6i siis n2iteks ka kodutehnikat jms
Regina 27. oktoober 2001, kl 17.02 |
Ma eriti ei usalda neid suuri "ostuvabrikuid". Aga samas usun, et kusagil sporditarvete poes peaks ju ikka ka korralikke reketeid-palle saada olema, mitte ainult TOPis, või kuidas?
Iseasi muidugi, kuivõrd professionaalset reketit vajab inimene, kes käib mängimas oma lõbuks nii umbes korra nädalas, nagu mina kavatsen. Minu jaoks on olulisem see, et saaksin ennast natuke liigutada. Suvel käisin palju jalgsi, aga see pikk pime niiske aeg vajutab kõigele oma pitseri...
Iseasi muidugi, kuivõrd professionaalset reketit vajab inimene, kes käib mängimas oma lõbuks nii umbes korra nädalas, nagu mina kavatsen. Minu jaoks on olulisem see, et saaksin ennast natuke liigutada. Suvel käisin palju jalgsi, aga see pikk pime niiske aeg vajutab kõigele oma pitseri...
Külle 28. oktoober 2001, kl 22.14 |
Regina 02. november 2001, kl 13.27 |
Lisa postitus