Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
meeskonnam2ngud?
 
pk 24. oktoober 2001, kl 10.57
Avastasin oma meeleh2rmiks, et kui raske on leida kohta kus saaks fyysilise treeninguga tegeleda. Jah, v2iksema seltskonnaga saab t6esti kergemalt kas tennist, sqashi, sulgpalli , idamaade v6itluskunste vm sarnast kahe mehe m2ngu m2ngida. Kui aga tahaks treeneri abiga meeskonnaalasid 6ppida siis ei oskagi midagi ette v6tta. V6imalus on loomulikult saal v6i m2nguv2ljak v2lja yyrida, kuid sellisel juhul peab ka m2ngijaid olema. Ma arvan et vist on raske leida jalgpalliks vajaliku 20 inimest v6i siis korvpalli m2ngimiseks 10 m2ngijat. Kus Tallinnas on v6imalik tegeleda hobikorras n2iteks korvpalliga kus juba on rahvast kellega koos treenida?
 
he-he 30. oktoober 2001, kl 15.42
Tundub, et naisi eriti vist meeskonnamängud ei huvita?:))
Ise viitsiksin vist küll nädalas korra kossu või võrku mängida. Aga seda koos algajatega...:))))))
 
pk 01. november 2001, kl 12.04
point ei ole soos vaid v6imalustes... ja pealegi ei ole mina naisssoost.. ja ka mitte prffesionaalne.. aga vaaata v6imalusi ei ole.. selles on point.
 
he-he 01. november 2001, kl 15.50
kui sa oled meessoost....siis minu meestuttavatel küll sellega probleeme ei ole. Kes käivad töökaaslastega kossu mängimas, kes sõbraga squashi, kes vanade koolikaaslastega endises koolis jalkat tagumas....jah, eks selleks on vaja sellist suuremat sõpruskonda, või esialgu piisab ju ka ühest sõbrast kes kuskil ennast liigutamas käib? Mis veel, mõtle läbi oma kõik vähegi tuttavad (ei peagi olema hea sõber) keegi ikka kuskil midagi teeb ja sokuta ennast kaasa! Tuttav kellega läheb ei pruugi üldsegi suuremasi sõber olla, saad mõned paremad sõbrad meeskonnamängu harrastajate seast?

Jah, lugesin nüüd uuesti, et treeneri abil....jah paljud keda ma tean, kes käivad kuskil midagi mängimas...treenerit neil jah pole.

Ps. Mõtlesin, et oled naine....naiste hulgas mul küll pole kedagi, kes mingit meeskonna (naiskonna:))) mängu harrastaks
 
tolerant 01. november 2001, kl 16.41
aga naised võivad vabalt koos meestega saalbändit mängida. ei ole mingit vahet, kas mees või naine, võrdsed kõik. kui ainult ise probleemi ei tee.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!