Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Üleskutse
 
ann 10. november 2001, kl 16.49
Otsustasin ennast uuesti kokku võtta ja hakata jälle tervislikuks. Kas leidub minusuguseid "end käest ära lasknuid"
Võtaks ühendust ja siis võiks toetada üksteist/jagada kogemusi meilitsi?
 
tolerant 12. november 2001, kl 10.38
käest olen ennast ära küll lasknud. eelmisel nädalal võtsin kokku ja hakkasin trennis käima, püüan veidi ka söömist jälgida. vahel võin ju meile teel ennast ka kiita. minu meilini saab nimele klikates(loodetavalt).
 
kai 12. november 2001, kl 12.49

Tahaksin juba täna alustada uut elu-leida endale trennikaaslane(sed), kellega koos aeroobikasse minna, andke endast teada!!!
 
Kris 12. november 2001, kl 12.57
kus kohas sa käija tahad?
 
neiu-z 12. november 2001, kl 15.26
oh ma võtsin ennast käsile ja hakkasin ka üksi trennis käima, natuke ikka igav on et sõbrannat pole. Mulle tundub, et kõik nagu käivad sõbrannaga, et on neil kellega vestelda. Aga jah ma ikka selline võhik ,et kogu aeg läheb sassi ja enamus aja kuulub sammude pähe jätmisele:( oh eks ajapikku jäävad meelde, ma loodan:)
 
tüdruk 13. november 2001, kl 11.43
Tere !

Otsustasin ise ka kuu aega tagasi ennast käsile võtta, sest püksid ei tahtnud enam jalga minna. Nüüd olen kuu aega 3x nädalas aeroobikas käinud ja veitsa piiran ka oma söömist (magusat võimalikult vähe ja peale trenni ültse ei söö ) ja olen selle ajaga 3 kg maha võtnud! Endal on küll jube hea meel ! Ex näis, kas suudan ka samas vaimus jätkata ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!