Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
õhtud kinni-päevad vabad
 
Milk 20. november 2001, kl 01.59
Tere ilusad.
Minul on õhtuti kool ja seetõttu jään teie toredatest ühisüritustest kõrvale. Samas on aga päevad vabad ja kui leidub saatusekaaslasi, siis võiks hoopis päeval kuskil koos higistada. Soovitavalt mõni võitluskunst või hoopis pallimäng. Aga ka muud ideed on teretulnud.
 
kadri 02. detsember 2001, kl 13.55
mul ka hommikud vabad (kool hakkab kell 12)
võix midagi ette võtta
pallimängud eriti küll ei istu (st pole varem proovinud eriti)
 
kailit 04. detsember 2001, kl 13.04
ka minul on päevad enamasti vabad. muidugi olenevalt päevast, aga liigutaks ennast vahel meeleldi. millegi erilisega tegelenud pole, kuid meeleldi tegeleks ntx squashiga. Lõplik valik sõltub siiski eelkõige hinnast.
 
Milk 05. detsember 2001, kl 21.36
Squash kõlab lahedalt. Näiteks 2x nädalas, kuskil 12st. Pole küll varem mängind, niiet ilmselt äärmiselt koba. Igaljuhul, kui huvi on, siis saada mail ja vaatame kus ajaliselt, asukohaliselt ja hinnaliselt kõige sobivam on
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!