Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
trenni - jooksma Tartus
 
Karin 14. detsember 2001, kl 17.21

Kuulge, kas ma olen tõesti ainuke, kes jooksmas käib (mitte ujumas, aeroobamas jne)?! Joosta saab ju ka talvel ei .
Siit ka üleskutse - need kes tahavad-viitsivad hakata käima jooksmas (või juba käivad, aga kuidagi üksik on vms) ja kannatavad välja elementaarsed 5 km ilma et ära sureks, andke endast märku.

Karin
 
ma 14. detsember 2001, kl 22.12
ma lööks kampa, käin ka jooksmas aastaringselt aga üks probla..elan Tallinnas..aga muidu tea et jooksufänne ikka leidub.
 
mari 16. detsember 2001, kl 19.27
sellise ilmaga?? ära tahad inimesed tappa??
 
kaku 28. detsember 2001, kl 10.44
kle "ma" - tahtsin selgitada. Asi selles, et ma õpin Tartus, aga järgmine semester tuleb selline vähempingeline, nii et olen ilmselt enamiku ajast Tallinnas. Siit ka küsimus - kuskohas sa jooksmas käid? Ise elan vanalinnas ja silkan Piritale ja/või tagasi, vahel teen ringraja ka otsa. Viimasel ajal (mingi 2 kuud) pole saanud käia, libe ja sessieelne aeg jne. Aga äkki võtaks ühendust ikkagi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!