Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
tantsutrenn
 
marie 17. detsember 2001, kl 12.21
Hei!

Kas keegi oskab soovitada Tallinnas mõnda klubi, kus saab tegeleda tantsulise trenniga - ei oskagi õiget nimetust välja tuua - trenn, mis oleks põhimõtteliselt aeroobikalaadne, aga kus ei teha nüri järjekindlusega lihtsakoelisi harjutusi. Ei taha ka flamencot ega nabatantsu, sobiks pigem hiphopilik trenn. Loodan, et ei olnud väga segane jutt...
 
Katrina 18. detsember 2001, kl 14.13
http://www.jansuki.ee

Vaata, ehk leiad Almer Jansu Tantsustuudiost midagi.
Seal on nii kui hip-hop'i kui latinot (salsa, merengue, cha-cha jne. mix).
 
liis 18. detsember 2001, kl 15.59
noh näiteks freestyle aeroobika flexeris on selline hiphopilik ja sammukombinatsioonid pole üldse lihtsakoelised, pigem küllaltki rasked, tanstuline aeroobika on kah selline,
 
combo 19. detsember 2001, kl 10.12
Proovida tasuks combo stiilis tunde!
 
pipi 19. detsember 2001, kl 14.23
proovi funkit, seda saab harrastada klubis nimega danceact, aadress peaks olema www.danceact.ee :)
 
Tiramisu 20. detsember 2001, kl 18.03
Äkki sobiks Sulle steppaeroobika? See on kõike muud kui nüri, tantsuline, keeruline - pead ju arvestama lisaks X ja Y teljele ka Z telge ehk kõrgust. Ja aeroobika pole üldse igav nühkimine, nagu kardad, oled ilmselt lihtsalt halbade treenerite juurde sattunud. Hea treener, kordan, hea treener teeb aeroobikat väga tantsuliselt.
Hip-hopi kohta ma ei tea - kas see on üldse soovitatav, mõjub seljale väga tugevalt, kui seda "nagu päris" teha. Eestis pole hiphopis käinud, käisin Inglismaal, ja see oli ikka päris ränk. Selgroog kokku, selgroog lahku, aga väga tantsuline muidu :)
 
. 30. detsember 2001, kl 17.05
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!