Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
esinemine
 
Eve 27. detsember 2001, kl 18.44
mind huvitax selline asi, et kas kuskil tallinnas on ka kohta, kus olex võimalik (tantsu)trenni teha ja siis sellega ka esineda?
 
kil 28. detsember 2001, kl 13.39
tallinas on võimalik esinema pääseda ester hellerma tantsukoolist... asub see mardi tänaval vist (stocmanni läheduses)... number on infos kindlasti olemas :)
 
Pipa 28. detsember 2001, kl 17.19
Kas varasem lavakogemus olemas?
Hellermaal(rahu tema põrmule, kui on mõeldud seda Hellermaad) on üsna tugev trupp, kergemini saax ilmselt mingile india tantsule pihta - seal ei pea jalad nii lahti olema, puusad, kõigest...
 
. 29. detsember 2001, kl 03.37
 
chick 10. jaanuar 2002, kl 18.05
vanus on paljuski määrav. Kui oled veel alla 18 siis on näiteks "Sõleke", "Sõprus", ja veel hästi palju noorte tantsuansambleid. Vanematele on näiteks Amrita tantsustuudio, valida on seal india tantsu ja eri maade kõhutantsu vahel ja siis on veel piiramatul hulgal naisrühmi, kes ka tantsupidudel esinevad. Ma usun, et sul oleks kergem Netist ise otsida, või Infost kõsida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!