Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
jõusaal
 
Pille 08. jaanuar 2002, kl 22.58
Otsin kaaslast Mustamäe kandis jõusaalis käimiseks nii paar-kolm korda nädalas peale kella 1800. On huvitatuid. Üksi ei saa kuidagi hakkama..
 
kertukene 11. jaanuar 2002, kl 16.38
Tere! Oleneb kus sa siin Mustakal käid? Ma ise olen küll Mustakalt aga oleneb ikka kohast ja hinnaklassist.Muidu nagu võiks midagi teha küll....aga ntx kõlbab ka aeroobika või midagi taolist..muig ei tea isegi mida teha :)
 
Pille 11. jaanuar 2002, kl 19.49
Mul erilist probleemi kohale minekuga ei teki, nii et koht pole väga oluline. Ise olen käinud Balance Sport Laki 12 aeroobikas, seal on ka jõusaal. Hinnad nii 500.- kuus. Peab täpsustama. Ja huvitab just jõusaal, sest lihastreening annab efektiivsema koormuse. Vaja tekkivatest kilodest vabaneda....
 
nelle 25. jaanuar 2002, kl 17.25
Mina ka Mustakalt ja ka jõusaali-huviline. Kogemused puuduvad:-( Lööme kampa, valime klubi ja hakkame alates veebr. käima. Mis arvate?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!