Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Järjepidevus
 
Sipsik 15. jaanuar 2002, kl 17.39
Mismoodi suudavad inimesed trennis nii järjepidevalt käia? Olen mitu korda üritanud ikka eesmärgiga kaalust maha saada korralikult aeroobikas käima hakata ja tihtilugu pean paar kuud vastu, aga kuna nii kiiresti tulemusi ei ilmne, siis tekivad probleemid - kas on üksi igav või pole raha või aega... Mõtlesin, et lähen koos sõbrantsiga, aga tal on täpselt sama probleem. Kust leida motivatsiooni???
 
janet 16. jaanuar 2002, kl 08.29
võin sulle kiidelda, et käin kindlalt 4 korda nädalas trennis kui rohkem viitsimist siis tuleb ka iga päev trennitamist. Minu eesmärk ei ole kunagi olnud kaalust alla saada (ma ei ole ka eriti peenike), trennis tuleb käija fiilingu pärast, otsi endale sobiv ala, kasvõi aeroobikas on neid mitmeid, leia õige treener, kes teeb tunni huvitavaks ja naudi, ka jooksmist saab teha huviga kui see sulle meeldib, järjepidevus tulebki sellega, et inimene tahab trenni minna, siis kaovad ka kilod iseenesest ära! Proovi!
 
misterX 16. jaanuar 2002, kl 09.01
Trenniga kaalu alla küll ei saa.Kui hakkavad lihased kasvama, hakkab kaalu juurdegi tulema.Trennis käimine on nauding.otsi trenn mis sulle meeldib/sobib, see ei pruugi 2 kuu jooksul veel selgudagi.Esimesed kuud ongi kõige raskemad, püüa sellest üle saada.
 
Tirts 16. jaanuar 2002, kl 09.14
Nõus Janeti ja misteX'iga, et trennis käimiseks peab ikka muidu ka tahtmist olema. Ainult mõõtude vähendamise idee teeb sportimise väga nüriks.
Ise olen samasugune spordifän nagu Janet, vähemalt 3-4 korda nädalas pean end liigutama, muidu muutun lausa närviliseks. Selles mõttes on nt haige olemine minu jaoks tõeline nuhtlus.
 
Donna 17. jaanuar 2002, kl 08.55
Kuus aatat tagasi ei saanud mina ka aru, mismoodi ennast pärast tööd sundida veel trenni minema. Nüüd olen täielikult sõltuvuses ning saladus peitub minu meelest heas seltskonnas st kellega koos trenni teed ja hea treener. Mina käingi suhtlemas ja koos trenniga ka päevapingeid maandamas. Sa ei tohiks suhtuda sellesse, et pean, see teeb asja just nagu kohustuslikuks, mõtle, et tahan, leia meeldivad kaaslased ja peagi ootad järgmist korda - usu mind :))))
 
MARIKA 17. jaanuar 2002, kl 10.51
Olen sinuga täiesti nõus. Kui lapsed olid väiksemad, käisin kord nädalas õhtuti ujumas. Nüüd juba, pea kümme aastat olen tegelenud aktiivselt aeroobikaga ja tulemus on positiivne. Ma ei pea end kunagi sundima, vaid ma tahan. See on kaks tundi iseendale kiirest argipäevast.See annab järgmiseks tööpäevaks energiat ja selget mõistus.
 
kati 23. jaanuar 2002, kl 13.44
mind hakkas huvitama, et mis trenni te teete? mulle endale meelidib ka trennis käia vähemalt 4-5 korda nädalas, aga kuna praegu käind aeroobikas... siis tahestahtmata muutub see lõpuks igavaks ning tunnet, et saaks hea koormuse, ei ole.
olen mõelnud erinevates klubides käimise peale (et oleks vaheldust) aga rahakott seda välja ei kannata.
mida ma tegema peaks?
 
aita-leida 24. jaanuar 2002, kl 16.57
otsi klubi, kus võimalikult palju eri stiile ja treenereid on, nii mitmeski on ühel päeval 4-5 erinevat treeningut, siis tõepoolest ei tüdine ära. ise teen näiteks nii bodyaeroobikat, stepi, latiinot ja kickboxingaeroobikat.
 
inga 24. jaanuar 2002, kl 17.55
kickboxingaeroobika, see kõlab huvitavalt, ja äkki pole nii agressiivne mu mehele. räägi lähemalt. kus, mis, kuidas, palu maksab ja mis seal siis tehakse.
 
aita-leida 25. jaanuar 2002, kl 16.44
seda on eri nime all pea igas klubis, mina käin planetspordis, selle kohta saad lugeda www.planetsport.ee, seal on ka hinnakirjad.

ja trenn on lihtne, aga võtab ikka lihased läbi ja higistama küll. alguses on selline tavaliste aeroobikasammudega soojendus ja peale seda erinevate kickboxi käe-ja jalalöökidega kombinatsioonid, pärast natuke jõuharjutusi ka peale. tule vaata, trenn on tavaliselt teisipäeviti:)
 
stine 27. jaanuar 2002, kl 12.22
tere,
muideks kickboxing pidavat ja üldfüüsiline olema.
peale planetsprodi on seda veel kadrioru tervisekeskuses. seal on teisipäeva õhtuti suht keeruline steptantsu trenn kah. need kes käinud, need kiitnud, et ei kisu kohe sugugi igavaks.
 
aita-leida 28. jaanuar 2002, kl 11.43
ahjaa latiinot soovitan ka väga, saad ikka oma puusad niimoodi liikuma et ööklubis kõik vahivad järgi:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!