Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Tihane
 
Trenn, toit ja kaal 18. jaanuar 2002, kl 12.49
Kuidas siis sellega on. Mida tohib peale trenni süüa ja mida mitte. Kui pikka vahet peab pidama trenni ja söögikorra vahel?
Kuskilt nagu kuulsin (vist shapingu treener) et pele ja enne trenni ei tohi valku süüa - pidavat lihased suureks ajama. Suuri lihaseid ei taha!
Käin 3x nädalas aeroobikas, peale trenni on alati jube suur isu ja tavaliselt ikka midagi söön (õunad, pirnid ja muu selline)
Kaal ei lange - mida ma valesti teen?
 
Merca 18. jaanuar 2002, kl 20.15
Kui treenid mõõduka koormusega, siis pole sul vaja lihaste ülemäära suurex kasvamist. See on väär arvamus, et lihased ei tea kui suureks kasvavad, kui sööd valku enne/pärast trenni. Õige vastuse (kui palju valku pead sööma) saad koos arsti abiga välja arvutada. Sest lihas ju elabki valgust. Nii et ära mingil juhul jäta valku söömata! Lihas vajab seda.

Jõudu
 
treenia 21. jaanuar 2002, kl 12.08
Valku pead sõõma oma kehakaalu korrutades 2ga näit. 55kg*2 on 110grammi valku päevas, sa ei tohi süüa eriti
süsivesikuid ja loomseid rasvu . Kõige parem on fileelihasid süüa
koos toorsalatite ja ainult lahjasid piimatooteid.
 
..... 21. jaanuar 2002, kl 13.16
mulle treener r22kis et s88ma peab, mitte ei tohi ennast niiviisi n2ljutada nagu shapingus tehakse, keha l2heb paanikasse ja ei hakka olemasolevaid rasvu p6letama vaid neid hoidma, kuna kes teab millal j2lle syya saab ..... tuleb vaid j2lgida mida s88d. kysi n6u oma treenerilt, tema teab paremini ju soovitada, kui sa tema k2e all treenid .....
 
eevi 21. jaanuar 2002, kl 14.13
enda kogemuselt nö käisin ka trennis ja pärast seda jube söögiisu. Hakkasin ise ennast treenima: kodus võimlesin, suusatasin ja sörkjooksu. Koormus tunduvalt suurem ja pärast ei olnud söögiisu ka. Lihtsalt trennisin nii, et keel vesti pääl, et saad pessu ja ei taha midagi näha vaid tunned kuda reied ja pepu veel surisevad ning lihtsalt tunned kudas vaeva nägid ning ei kutsu sööma. Aga muidu rühmas olles, mingi tunnike vibutad seal, koju tulles kohe sööma. No on vahe minu jaoks, kuidagi hindan rohkem et üksi pingutades, ei taha et kaal tagasi tuleks, aga muidu trennis käies mõtlesin nii, et täna söön midagi paremat, et homme lähen juu aeroobikasse:)
 
Mann 21. jaanuar 2002, kl 19.29
Peale kehalist koormust peab sööma poole tunni jooksul. Ja keha vajab siis kõige rohkem süsivesikuid. Ja vett. Keha on oma energia varusid tühjendanud ja vajab uut energiat. Ja puuviljad sobivad muide ideaalselt trenni järgseks toiduks.
 
Inks 22. jaanuar 2002, kl 14.53
Mina teen nii: muidu toitun normaalselt, aga nendel päevadel kui lähen trenni (käin õhtul), söön viimast korda umbes 18.00 ja umbes 1,5-2 tunni pärast lähen trenni. Trenni ajal joon mõõdukalt, nagu vajadus on. Pärast trenni 2 tunni jooksul ei söö ega joo midagi. 2 tunni pärast joon klaasi mahla ja lähen magama. Mõjub küll.
 
Cass 22. jaanuar 2002, kl 15.11
Inks - lollike, juua TULEB trenni ajal ja pärast trenni. Soovitav on juua vett või madala kalorlusega sportjooki. Söögiga soovitatakse pärast trenni paar tundi vahet hoida. Mina hoian ca tunni. Mõjub kaaa..:)
 
jen 22. jaanuar 2002, kl 23.18
ikka tunde asi mis mida ja millal keegi joob, sööb jne. Mina ei suuda ei trenni ajal ega enne trenni juua, lihtsalt ei taha. Ja tunnike, kaks läheb mööda siis alles tekib janu. Kõik oleme me erinevad oma vajadustelt.
 
khm 23. jaanuar 2002, kl 23.47
arvan, et ikke ei ole tunde asi´: kulturistidelgi ju välja arvutatud täpselt kui palju mida võib süüa. ja ega ka teised sportlased (ntx iluvõimlejad) söö tunde järgi (mõni vast) jutte ju küll ja küll kui palju ja kuda need viimased end näljutavad jne jne
tegelikult see on päris teadus, aga ma kah täpselt ei tea:((
 
Monika 03. veebruar 2002, kl 19.56
Enne treeni soovitan suuia yks öun pärast trennii yks banaan et keha saaks kohe energiat ,ja pärast kui oled trenni saalist lahkund vöid kohe toidu lauda istuda ,kui sa trennid ainult aeroobikat siis sa ei sa mingeid muskleid ainult konditsion kui aga trennid ka hantlitega siis möttle et tulemust näed pärast 12 st nädalat sööma pead korralikult köikke tee omale taldriku portsion veerand liha ,kala ,kana ... ,veerand riis ,kartul ja ylejäänud pool salat ja joo palju vett .
Kull sa näed varsti näed resultaati
Treener Monika
 
meeri 04. veebruar 2002, kl 19.15
No- kuidas küll üks treener oma kirjas nii palju kirjavigu suudab teha... need ju lolli inimese vead... mul on küll raske sellist juttu tõsiselt võtta!
 
amalie 04. veebruar 2002, kl 22.14
to: Meeri
just minu mõte
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!