Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
tselluliidiravi
 
Gerli 18. veebruar 2002, kl 14.48
Kas kellelgi on kogemusi tselluliidiraviga?
Mitte, et mul seda palju oleks aga meeleolu läheks pärast seanssi paremaks küll, ma arvan!
 
. 19. veebruar 2002, kl 13.38
Oh muidugi, Gerlikene! Mis sa nüüd! Kellel meil seda oleks!!

...............huvitav, et pidasid vajalikuks seda ära märkida.. :))))))))
 
Mari 19. veebruar 2002, kl 14.27
Vabandust . , et sul on päevad!!! Kas teine inimene ei võigi küsida ja oma arvamust avaldada?
 
Nunnu 20. veebruar 2002, kl 10.20
Lugesin just artiklit osoonravist, millega saab ka tõhusalt tselluliiti ravida. Igatahes kavatsen ma seda proovida. Mis puudutab salongide hooldusi, siis ses suhtes olen väga skeptiline, maksad palju pappi, aga tulemust.....pole!
 
carmen 20. veebruar 2002, kl 12.51
mina olen proovinud nii mõndagi hooldust salongides,paraku selge seisukoht puudub. parafiinihooldus meeldis,kuid tulemused,ma ei tea.meelis kindlasti aga SPM või midagi sarnast, see on vaakummassaaz ja mitte nende rullikutega ( seda kavatsen veel kevadel teha )
 
kuki 20. veebruar 2002, kl 16.59
meeleolu parandamiseks võiks küll mõne muu mooduse valida
 
kiku 20. veebruar 2002, kl 21.28
Varsti täitumas 33 eluaasta ja märkan peeglist ärevusega, et kintsud hakkavad nagu "ära vajuma". Mul sellised peenemapoolsed jalad eluaeg olnud, nii et mitte selline punnis tsellu, aga kuidagi ... lõdvad on kintsud, pole enam nii siledad nagu vanasti, nagu mingid mäed ja orud hakkaks tekkima ... Kas oskaks keegi soovitada mingit vahendit, kas trenni või kreemi või midagi muud, kuidas seda protsessi aeglustada?
 
kiku 20. veebruar 2002, kl 21.28
Varsti täitumas 33 eluaasta ja märkan peeglist ärevusega, et kintsud hakkavad nagu "ära vajuma". Mul sellised peenemapoolsed jalad eluaeg olnud, nii et mitte selline punnis tsellu, aga kuidagi ... lõdvad on kintsud, pole enam nii siledad nagu vanasti, nagu mingid mäed ja orud hakkaks tekkima ... Kas oskaks keegi soovitada mingit vahendit, kas trenni või kreemi või midagi muud, kuidas seda protsessi aeglustada?
 
MIRELL 26. veebruar 2002, kl 11.51
ON KOGEMUSI LPG-ga.MA MAKSIN ca 3000-.KR 10-KORRA EEST.julgen ka märkida,et mul enne seda ettevõtmist erilist tsellut polnud ja seega mingeid erilisi tulemusi ei täheldanud!ENESETUNDE TEGI TA KÜLL MUIDUGI PAREMAKS,ET TEGELED ENDAGA JNE.AGA...
 
hämmastav 26. veebruar 2002, kl 11.55
TO:Mirell
Mida LPG endast kujutab?
 
MIRELL 26. veebruar 2002, kl 19.03
to:hämmastav
LPG on vaakumrullikutega massaaz.See hargneb veel mitmeks erinevaks tselluraviks.Mina isiklikult valisin lümfisõlmede-tselluravi st. ,et samas tehti ka lümf.sõ.le rav.massaazi mis viib igasugused mürkained kehast välja,seega ka tsellu.Ma arvan et ta aitab,kellel rohkem kellel vähem.tervem ja puhtam tunne on kindlasti kui tead et oled mürkidest puhtaks pumbatud!!!!!!
 
Laura 01. märts 2002, kl 12.37
Kui sul tsellut polnud, miks siis ikka nii (suhteliselt) kallis ravi?
Oleks võinud ju mõne kreemiga katsetada?
Mitte et ma kritiseeriks, igaükas kasutab oma raha nagu paremaks peab, aga lihtsalt tekkis selline küsimus :-)
 
CAROLYN 01. märts 2002, kl 19.51
MA OLEN PROOVIND IGASUGUSEID KREEME,VAAKUMIT ,KILESEMAHKIMIST JA PALJU MUUD OLEN OMA 10000EEK HAKKAMA PANNUD AGA TSELLULIID ON IKKA ALLES
 
mus 05. märts 2002, kl 10.35
Tsauka !
LP Carolin !!!
Sa võid kulutada ka 100 000 kr aga kui sa toiduga hoida ei viitsi siis ei aita sind mitte ükski hooldus !
Selle loo peale üks lugu ! ( rääkis üks kosmeetik ise ! )
Nimelt üks naine kes ka tegi LPG ravi ütles, et olen juba 15 korda teie juures käinud ja ma ei ole juba nädal aega midagi söönud ainult "joon" Kuna ka kosmeetilule tundus asi kahtlane et kuidas ta siis üldse kaalus pole kaotanud ta küsis? Mida ta siis joob ja selgus et naine joob iga päev tohutus koguses 3,5 % keefiri...... Ise võid järeldusi teha........
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!