Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
trennikaaslane
 
Nunnu 20. veebruar 2002, kl 11.29
Kas on huvilisi, kes sooviksid minuga trennis käima hakata? Pean silmas jõusaali vms. Ajaliselt sobiks esmasp, kolmap, reede peale 17.00 ja treeningukoht võiks asuda Mustamäel.
 
Mari 21. veebruar 2002, kl 09.46
Kas vesiaeroobika ei sobiks?

Kirjuta mulle, kui oled huvitatud kellegagi trenni tegema.
 
Cetu 21. veebruar 2002, kl 10.04
Nunnu, mida veel peale jõusaali oleksid huvitatud tegema?
 
Nunnu 21. veebruar 2002, kl 10.10
Veel võiks teha Fatburni või midagi sarnast. Aeroobika ja muud n.ö naiselikud treeningviisid ei sobi mulle. Olen käinud ja see on minu jaoks täitsa masendav olnud.
Vesiaeroobikat ma ka ei tahaks teha, käin niigi iga pühapäev ujumas.
Aga mida te ise välja pakute?
 
Cetu 21. veebruar 2002, kl 12.20
heh, kahju, siis sa vist shapingust huvitatud ei ole. Ise käin muidu sheipamas just Mustamäel ja veidi igav on üksi trennida (kuigi olen trennis paari inimesega juba tutvunud).
 
shandy 21. veebruar 2002, kl 13.28
ise elan ka mustamäel, aga jõusaalis käin Planet Spordis (Kristiine). Seal on väga lahe. Aga võin öelda, et ega jõusaalis vahet pole kui keegi tuttav kaasas. Nagunii käivad inimesed mööda saali ringi ja tegelevad iseendaga. Olen küll näinud naisisikuid seal niisama kahekesi istumas ja l0obisemas, kuid siis jääb trennitegemine tahaplaanile.
Olen ise käinud ka alles kolm nädalat ja üritasin ka sõbrantsi kaasa võtta, et üksi nagu ei taha minna. Aga jõusaalis olles on enamik treenijaid üksi.
Ise jõuan trenni küll alles nats peale kuut. Kui tahad kampa lüüa, anna teada.
Muide kõige parem rasvapõletus on jooksmine. Lihtsalt astud jooksurajale ja kõnnid või jooksed nii palju kui jaksad. Lõpus näitab aparaat sulle isegi kulutatud kalorid ära.
 
K 21. veebruar 2002, kl 14.34
Shandy: Kas seal jõusaalis keegi algul juhendab ka ja räägib, mis ja kuidas midagi tegema peab. Kas oled ise kaua käinud ja kuidas on mõjunud?
 
shandy 21. veebruar 2002, kl 16.21
seal on peaaegu iga päev treener kohal u. paar tundi õhtu poole. Täpsed kellaajad on nende kodukal üleval. www.planetsport.ee
ja nad on väga abivalmis. Mina läksin plaaniga käia nii jõusaalis kui ka aeroobikas. Aeroobikas olen enne ka käinud (ainult teises klubis), aga jõusaalis mitte. Muidugi võõrastasin algul ja ei julgenud oma jalga sinna masinate vahele tõsta. Aga kui ükskord aeroobikasse läksin ja seal nii palju inimesi oli, siis otsustasin et mina küll trügida ei taha. Ja astusin julgelt treeneri juurde. Tema küsis mõned küsimused (et kas vigastusi pole olnud jne.) ja siis saatis soojendust tegema (u. 15 min) kas stepperil, jooksurajal või jalgrattal. See on väga oluline lihased soojaks saada enne kui jõudu hakata tegema ja pärast peab kindlasti venitama. Pärast näitas mulle siis ükshaaval erinevatel masinatel ette, kuidas kasutatakse ja kui palju peaks tegema. Polnud midagi nii keeruline kui alguses arvasin. Pärast olen hakanud ka teisi masinaid kasutama. Masinatel on pildid peal ja kasutusjuhend.
Kui venitamisest midagi eriti ei tea, siis võiks minna neljapäeviti kell 20.00 stretchingusse, see on pool tundi venitamist. Mina lähen täna esimest korda. Siiamaani pole aeg sobinud.
Aga jõusaalis olen käinud kolm nädalat ja loomulikult nii lühikese ajaga ei ole veel midagi näha. Aga iga korraga tunnen kuidas jõudu tuleb juurde. Keha tunneb ise, millal oleks vaja rohkem teha, millal vähem. Vastavalt enesetundele.
Igatahes mulle meeldib väga.
 
Inks 04. märts 2002, kl 16.11
Jõusaalis jah on üksi parem. Käisin ka vahepeal koos sõbrannaga, aga siis läks osa aega kaduma tänu lobisemisele ja kojuminek hakkas venima.
 
naika 11. märts 2002, kl 14.10
Cetu kus sa Mustakal sheipamas käid?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!