Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
plätud
 
Tiina 07. märts 2002, kl 10.45

Mul oleks vaja kiiresti plätusid!!!

Kas keegi oskaks mulle soovitada kohta kesklinnas,
kus neid müüakse?

Käisin ww - passaazis aga sealt küll kuskilt ei leidnud ja rohkem ka aega ei olnud!
 
sini 07. märts 2002, kl 11.10
Igas sporditarvete poes ja ABC Kingas ja ilmselt teisteski jalatsite kauplustes.
 
no pole ikka küll 07. märts 2002, kl 22.47
sama mure, juba päris pikka aega otsin ka plätusid, spordipoodides, rademar näitex ja paljud teised, müüvad ainult kas meeste või laste omi ning mõningad beibepoed ka, aga need on odavad ning lähevad kohe keskel katki. Kui keegi tõesti oskab soovitada, kust ta oma viimase plätu ostu tegi, siis palun andke teada!
 
plikushka 08. märts 2002, kl 08.58
mina ostsin 3 aastat tagasi kristiine keskuse spordipoest Adidase plätud, kus on sellised taldu masseerivad mummud või ogad sees ja pealt krõpsudega, et saab vastavalt enda jala järgi plätu pealse suuruse parajaks teha. Olen nendega 3 suve järjest trööbanud ja siiamaani mitte kuskilt katki läinud ei ole. Maksid vist 399 krooni. Hiljuti nägin, et selliseid oli uus partii välja tulnud ja neid müüdi kõikvõimalikes spordikauplustes (kaubamaja spordiosakonnas, selverites, sealsamas kristiines ja mujalgi). Odavaid ei maksa tõesti vist soetada, sest need lähevad hirmus ruttu katki ja lõppkokkuvõttes tuleb kokku kallim, kuimitmeks aastaks ühed korralikud ja veidi kallimad osta.
 
Elena 08. märts 2002, kl 09.15
ostsin kevadel Sikupilli keskuses (mitte Prismas, vaid kingakaupluses), maksid 70 krooni, siiani on väga hästi vastu pidanud.
 
sini 08. märts 2002, kl 09.20
Tegelikult leidsin mina ühed korralikud plätud Karja tänavalt, miski tervisekaupade pood. Kas mitte Tervisekeskus nimeks.
Maksid kah üle 300 krooni aga arvan, et kvaliteeti on ka. Oli siniseid, musti ja valgeid.
 
mann 11. märts 2002, kl 10.40
otsisin ise ka pikka aega ja lõpuks leidsin (üsna hiljuti) reeboki basseinijalatsid kristiine keskusest, giacomelli sport'ist. jalas väga mugavad ja hind ka suht soodne (319.- eeku).
 
Ira 15. aprill 2002, kl 15.19
Quelle kataloogis on kerged varbavahed lillega 85 krooni, aga sealt pead muud juurde ostma, et summa täis saada. Või tellid kohe 3 paari ja veidi muud kaupa juurde. Usun, et kolm paari peavad vähemalt sama kaua vastu kui ühed kolmesajased:).
 
snupsik 17. aprill 2002, kl 16.57
mina soovitaks nike plätusid, sellised mustad või hallid, pealt kinni, varbad otsast väljas ja peal nike logo.maksid ja miski 300.-, aga mu tuttaval on vastu pidanud 3 a. kusjuures puude lõikamised, igatsugu poosides puu otsas ja teede ladumised- ta tegeleb haljastusega ja kannab neid suvel kogu aeg.meie tutvusringkonnas on need küll hitiks saamas. mul ka sellised.karbi pealt leidsin kirja jr.getasandal(bg).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!