Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Reval-Spordi shapingu uus kava
 
tydruk 08. märts 2002, kl 08.44
Tere hommikust kõigile!

Sooviks teada arvamusi nendelt, kes käisid eile Reval-Spordis shapingus. Seal oli uus kava ja minu meelest väga hea. Reval-Spordi treenerid olid ise selle kokku pannud ja ka esitasid videod ise. Igatahes tunduvalt kõvema tasemega, kui eelmine video. Mulle väga meeldis ja ootaks kommentaare ka teistelt sheipajatelt!
 
Efka 09. märts 2002, kl 19.12
to tydruk:
oskad sa ehk Reval spordi shapingutrennide kohta veidi infot anda? Eelkõige huvitab mind, kuidas oled rahul treeneritega (kes kõige rohkem meeldib) ja trennitingimustega (st kas käib palju rahvast ja kuidas saali mahutakse (kas on liiga ülerahvastatud)? Ehk oskad ka hindade ja trenniaegade kohta midagi lähemat öelda?
Otsin just endale kohta, kuhu shapingusse minna.
 
Efka 10. märts 2002, kl 13.40
Aru ma ei saa, jätsin ju tydrukule eile õhtul siia teema alla kirja, aga täna seda millegipärast ei näita. Kui minu nimi otsingusse panna, ilmub kiri välja küll, aga teema all seda millegipärast näha ei ole? What´s up?
Jätan siis oma küsimuse tydrukule uuesti (sorry, kui lõpuks 2 korda tuleb, sest see delfi naisteleht teeb minust olenematutel põhjustel imelikke asju)

to tydruk:
oskad sa ehk Reval spordi shapingutrennide kohta veidi infot anda? Eelkõige huvitab mind, kuidas oled rahul treeneritega (kes kõige rohkem meeldib) ja trennitingimustega (st kas käib palju rahvast ja kuidas saali mahutakse (kas on liiga ülerahvastatud)? Ehk oskad ka hindade ja trenniaegade kohta midagi lähemat öelda?
Otsin just endale kohta, kuhu shapingusse minna.
 
Efka 10. märts 2002, kl 13.41
no krt, nüüd ilmus eelmine kiri ka nähtavale! Sry, mina pole süüdi!
 
tydruk 11. märts 2002, kl 13.34
Sorry, et alles nüüd vastan.
Mina käin Reval-Spordis esmaspäeva homikuti ja neljapäeva õhtuti ja mulle sattus treeneriks Julia. Ta on küll venelanna, kuid räägib puhtalt eesti keelt, on hoolitsev ja tore. Sul ei jää sellist muljet, et ta sinust välja ei tee. Näiteks Diana-Shapingus oli selline tunne, et vaata ise kuidas hakkama saad.
Revali shapingu saal on päris normaalse suurusega, hommikuti saab lahedalt liigutada, kuid õhtuti on rohkem rahvast ja siis on veidi kitsavõitu. Kuid elab üle. Hind on 350.- üks kuu ja seda ei arvestata kuu algusest, vaid sellest päevast kui käima hakkad. Minu meelest on igati normaalne, eriti praegune uus kava. Raske kuid tõhus. Tule kindlasti ka Revalisse!!!
 
Efka 11. märts 2002, kl 14.50
to tydruk:
aitäh sulle!
 
:: 11. märts 2002, kl 15.32
kas keegi oskab kommenteerida neid teisi shapingutreenereid: Irinat ja Catrinit - ise tahan ka tulla Revalisse shapingusse aga kõik soovitavad Juliat - mulle aga need ajad ja päevad ei sobi - seepärast sooviks infot nende teiste treenerite kohta.
 
tydruk 11. märts 2002, kl 15.32
Pole tänu väärt!
 
Epp 11. märts 2002, kl 16.37
Mina hakkasin käima Catrini juures. Administraator soovitas Juliat, kes olevat kõige kauem asjaga tegelenud ja kogenuim, aga aegade pärast läksin Catrini tundi ja olen väga rahul. Ta on sõbralik, tähelepanelik (tuleb pulssi mõõtma, et äkki on liiga kõrgeks läinud), pakub omalt poolt teistsuguse soojenduse lindilt tulevale lisaks ja ka teistsuguseid harjutusi. Ise valid, mida teed. Seletab ja õpetab ja on muidu ka tore.
 
Cetu 11. märts 2002, kl 19.24
kas see Irina reval spordis on Irina Predko?
 
tiina 15. märts 2002, kl 14.21
Paraku ei arva mina sellest uuest kavast midagi head. Võrreldes vanaga on kava tunduvalt lühem, vahepausid suht pikad ja muusika kõike muud kui ergutav. Ka sain mina vanaga tunduvalt parema koormuse.
Treeneritest nii palju, et käin Catrini trennis, olen väga rahul. Ta on hea suhtleja, tasemel treener ja igati positiivne inimene!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!