Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
aeroobika Mustamäel
 
Evekas 10. märts 2002, kl 13.48
Olen huvitatud, kus saaks Mustamäel aeroobika või shapinguga tegeleda? Ja äkki sooviks keegi minuga kampa lüüa, sest kahekesi
oleks rohkem palehakkamist.Olen 26.a.
 
Cetu 10. märts 2002, kl 15.48
Mustamäel tean vähemalt 3 kohta, kus saab nt shapinguga tegelda:
1) Diana-shaping Kadaka spordihallis. 8 korda kuus 480 krooni.
2) spordiklubi aeg Sütiste teel. Väike ja kodune klubi, aga nagu siinsest foorumist kõrvu on jäänud trennimiseks pisut liiga kitsas ja riietusruumis ei ole lukustatavaid kappe, kuhu oma väärtuslikemaid asju kaasa võtta. Shapingu hind vist 450 krooni kuus(?)
3) Ise käin TTÜ Spordihoones shapingus. 10 korra kaart õhtuti maksab 650 krooni, pesemis ja riietusmitingiumused head, ruumid korralikud, treener hea ja abivalmis. Samas TTÜ hoones on ka erinevad aeroobikastiilid, mida korraldab Fittest spordiklubi. Võid vaadata nende kodukat www.fittest.ee, seal on lähemalt treeneritest ja aegadest. Hinnad samad, mis shapingulgi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!