Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
ellujäämiskursused
 
tsinna 13. märts 2002, kl 13.18
Kas keegi teab, tunneb kedagi, kes neid korraldab, või oskab juhatada, kust infi saada? lugesin kusagilt, et see "Robinsonide" Allan vist korraldab neid.
 
merike 14. märts 2002, kl 00.35
info@muistemaa.ee

kirjuta sinna, peaks olema nende aadress. ja vähemalt eelmisel nädalal sumpasid nad kuskil soos küll.
 
kessu 22. märts 2002, kl 15.37
eh...need tunduvad sellised naljakad kursused olema - kusagilt juhtusin nägema või lugema miskit tutvustust ja selle üks oluline osa oli see, kuidas voodilinast kümneid eluks vajalikke asju sh seljakotti valmistada. no halleluuja, kui ma juba metsa ära eksin nii et seljakottigi kaasas pole, mida imet see voodilina siis kaasas peaks tegema? :) ja miks ma ülepea metsa minnes voodilina kaasa võtma peaksin...
või noh, õpetus, kuidas kana tappa...nuh, loogika ütleb, et kui juba kana, keda tappa, keset metsa olemas, siis läheduses ka koht, kust nimetet' kana pärit...mis siin siis ikka enam "ellujäämist" harrastada :)
nojah, mina soovitaks pigem ilusate ilmade saabudes seljakott selga võtta, nuga/tikud igaks elujuhtumiks tasku ja lihtsalt metsa/rappa (varakevadine raba on muide tohutult ilus!) kolama minna...ilma "ellujäämiseta" :) A see mu isiklik seisukoht ainult :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!