Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
trennikaaslane
 
liisu 19. märts 2002, kl 16.44
Ma tahaks tõega trennikaaslast leida. Ei viitsi üksi minna, olla. Tartus peaks see asuma. Ja olema normaalse hinnaga ja võimalikult mitte nii koleväga aeroobika, ma sellist hüplemist palju ei kannata. Sujuvam ja graatsilisem ja koos jõusaaliga. Ega ujuminegi paha teeks. Tartu maja juures kusklil olla selline koht ja kes Kaja Hermlinit tunneb, see oleks sobilik iseenesest küll, aga praegu puudub inf, kus ja millal ta teeb. Muide, teismeline ma pole ammu enam mitte.
 
tiiger 19. märts 2002, kl 18.03
Mina käin Magasini tänaval sheipingus ja erilist hüplemist pole, kuid koormus on korralik. Keha nö modelleerib tõesti. Hind on odav, 290 krooni kuus kui käid 3 korda nädalas ja 220 kui käid 2 korda.

Kui huvi on, kirjuta, lähme koos.
 
elevant 20. märts 2002, kl 13.17
käin elpatre klubis. seal on erinevate stiilide valik suur, kuna olen suht algaja, siis mulle meeldib bodyshape ja fatburning on ka päris normaalne. otsest hüplemist pole, aga sammukombinatsioone tuleb ikka teha. aga need pole liig rasked, vähemalt mu meelest. jôusaal on ka olemas ning treenerid tunduvad üpris asjatundlikud.

kas kaja üldse praegu kuskil teeb, vôibolla ülikoolis ainult?

kui tundub sobiv, vôta ühendust!
 
Cetu 20. märts 2002, kl 13.54
elevant:

kas sa oskad mulle selgitada, mis vahe on shapingul ja body-shape aeroobikal? (ise pole oma pisikese peaga veel välja nuputanud). Kas saan õigesti aru, et body-shape´s on sammukombinatsioone ja nö muud aroobikalikku liikumist rohkem kui shapingus? (käin ise muidu shapingus, aga jälgisin ükspäev samas klubis toimuvat body-shape´i trenni: tehti samasuguseid kõhulihaste harjutusi, nagu meie shapingus teeme, aga ma ei vaadanud ka lõpuni, et mis edasi toimuma hakkas).

Sorry, et oma küsimusega liisu teema alla trügisin!
 
elevant 20. märts 2002, kl 15.08
proovi üks tund ära, siis tunned omal nahal :)

tegelikult on ikka üsna erinev, shapingus on soojendus väga pôgus ja siis hakatakse kohe kuivalt harjutusi panema. bodyshape'is on intensiivne liikumine, mis ajab ikka naha märjaks. vahepeale niisama harjutusi ja lôpus lihastreening. osad harjutused on samad, aga arendab koordinatsiooni ja vôhma ka ning kordusi on vähem.
 
Cetu 20. märts 2002, kl 15.52
elevant: selge pilt! :)))
Kumb sulle endale rohkem meeldib, shaping või body-shape? (eeldusel, et oled mõlemat proovinud, nagu mul kirjade põhjal mulje jäi)

liisu: vabandan jälle, rohkem ma sinu algatatud teemat oma asjasepuutumatu jutuga ei ekspluateeri...
 
Katrin 21. märts 2002, kl 09.33
Kaja Hermlini tunnid toimuvad klubis Arena (Betooni 9a) kolmapäeviti 19.15 ja pühapäeviti 18.15. Peale pühapäevast trenni saab ja ujuda.
 
elevant 21. märts 2002, kl 10.46
katrin:
mis stiili kaja annab ja kellele môeldud?

Cetu: olen jah môlemat proovinud. môlemad meeldivad, vôibolla bodyshape pisut rohkem, sest on vähem üksluine. a ma katsun jôudumööda môlemas käia, sest shaping on vist lihastele intensiivsem. vähemalt nii mulle tundub.

ma arvan, et liisu väga ei pahanda :)
 
Katrin 21. märts 2002, kl 12.38
elevant:
Kaja stiiliks on tunniplaanis märgitud DAAMIDE VÕIMLEMINE.
Seal käib ka vanemaid naisterahvaid, kuid koormust saab ju ise reguleerida. Hüplemist palju ei ole, sammukombinatsioonid ei ole ka keerulised, venitused on korralikud. Mulle igatahes meeldib. Kolmapäeviti on vist rahvast vähem - kuigi seal on hästi suur saal, olen pühapäeval sattunud natuke ülerahvastatud trenni.

liisu:
plaanin pühapäeval minna. Kui soovid, võta ühendust!
 
liisu 26. märts 2002, kl 13.47
Vaat sulle trenniminejat, pühapäev juba möödas. Aga aitäh, ma pean meeles, et sel ja sel päeval ning kellaajal. Tulen ikka. Kunagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!