Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Flexerisse Zanna trenni
 
carolina 28. märts 2002, kl 16.13
Kas keegi tahaks minuga Flexeris Zanna aeroobika trennis käima hakata? Trenn toimub iga päev, va laupäev ja pühapäev, 19.30.
Ütlen veel, et olen 17 aastane Tallinna tüdruk, kui see mingit rolli peaks mängima:)Eks te mailige mulle siis kui huvi on.
 
Kristel 01. aprill 2002, kl 15.57
See Zanna trenn on Lady-trim eks ju? Mis see endast tapsemalt kujutab? KAs see on rasvapoletustrenn? Yldiselt on plaanis hakata kaima kyll ja nii kiiresti kui voimalik.Anna teada kui ikka veel huvitatud oled. Mina olen 21 ja ka Tallinnast
 
rimsu 01. aprill 2002, kl 16.01
Kui te mõlemad (carolina ja Kristel) olete sportlikud tüübid, siis ilmselt pettute selles trennis.
 
Kristel 02. aprill 2002, kl 14.19
Miks?Räägi lähemalt,mis see endast kujutab,palun
 
rimsu 02. aprill 2002, kl 15.21
to Kristel
olen umbes viimased 10 aastat aeroobikaga tegelenud.
olude sunnil sattusin sügisel ka sinna trenni ja ütlen ausalt, et mulle 1 x piisas - rohkem ei lähe. lihtsalt liiga primitiivne trenn ning treeneril endal oli raskusi kombinatsioone sümmetriliselt teha. ehk oli see lihtsalt see üks kord kui tal asi ei õnnestunud.....?

aga see ei tähenda, et Teile ei meeldi.
 
carolina 03. aprill 2002, kl 15.33
Kahju, Rimsu, et selles pettusid. Ju see siis pole sinu maitse.
Mulle Zanna väga meeldib. Ta teeb suht lihtsaid sammukombinatsioone ja mõnele võibolla tõesti tundub see liiga lihtne. Aga see eest toimub trenn küllaltki kiires tempos( esimeses pooles tuleb praktiliselt koguaeg kannatõste jooksu teha, lisaks käed). Ja minu arust ongi nii parem, sest saab kõvemini pingutada, kui ei pea kogu aeg kartma, et mingi samm valesti läheb. Muusika on ka hästi hea, eriti venituste osas(viimati kui käisin, hästi ammu, oli Sade).
Trenn muidu koosneb soojendusest, siis sellistest sammudekombinatsioonidest, lihaste treeningust( pepu, kõhulihased...) ja venitusest. Seda ma ei tea, kuidas trenni täpselt nimetatakse ja kas see rasvapõletustrenn on aga ma arvan, et on, sest joostes tõuseb pulss suht kõrgeks ju. Ja mingeid jubedaid kätekõverdusi ega hirm raskeid lihasteharjutusi pole mul ka teha lastud.
Tegelikult oleks kõige lihtsam ise vaatama tulla. Nii et anna siis teada kui otsustanud oled.
Päikest!
 
Cetu 03. aprill 2002, kl 16.43
vahemärkusena:
minu teada ei põletata kõrge pulsiga rasva vaid just madala pulsiga. Kõrge pulsiga treeningud on rohkem südamelihase ja vastupidavuse treenimiseks.
 
carolina 04. aprill 2002, kl 14.22
hmm.. ma ei taha siin vaidlema hakata-teadmisi selleks natuke vähe võitu- aga shapingus käies seletas mulle treener, et rasvade põletamiseks peab mu pulss olema 14-16, mis on üsna kõrge. Muidugi võin eksida...
 
Cetu 04. aprill 2002, kl 15.56
vot selle shapinguga seoses ongi mul just see arusaam jäänud, et pulss peab jääma vahemikku ca 12-17 6 sek-i jooksul(olenevalt harjutusest ja individuaalsetest omadustest), sest siis põleb rasv kõige kiiremini ja liiga kõrgeks ei tohi pulssi mingil juhul ajada (siis kasvatad hoopis lihast). Tempokamate alade puhul on pulss (6 sekundi jooksul mõõdetuna) kindlasti ju palju kõrgem kui 12-17? Ja mingis järjekordses ajakirjas kirjutas ka, et kõrge pulsiga (nö high impact treening)treenitakse just südame (vahelihase)vastupidavust ning nn low impact on kaalus mahavõtmise jaoks.
Aga noh, ega minagi mingi ekspert neis asjus ei ole, seega ei pruugi ka mul 100% õigus olla. Tehke lihtsalt seda, mis teile sobib ja endale kõige rohkem meeldib, sest füüsiline liikumine on igal juhul kasulik, olgu siis kaalu alandamiseks või südamele või millele iganes!:)
 
carolina 06. aprill 2002, kl 13.40
Vaatan, et keegi ei tahagi minuga trenni minna:((
Kui keegi ikka veel leidub siis ma ootan veel!
 
maia 09. aprill 2002, kl 15.17
Flexer on tore spordiklubi küll,aga ise soovitan siiralt,minge parem Kris Marie trenni,flexerisse,saate korraliku koormuse ja hea treeneri .
 
kkk 10. aprill 2002, kl 13.24
mine enne proovi ise ära ja siis kutsu teisi.
kui sulle endale seal äkki ei meedli, ei maksa ka teisi agiteerida.
pealegi, miks sa sinna üksi ei või minna?
 
carolina 11. aprill 2002, kl 13.09
Palun väga vabandust, et sõna võtsin.
Olen seal tükk aega käinud, ainul eelmine kuu jäi vahele. Kuidas ma muidu oskaksin sellest rääkida ja öelda, et mulle Zanna väga meeldib?? Ja kaaslast otsisin selle pärast, et koos on lõbusam käia.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!