Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
sobiv trenn
 
kessu 06. aprill 2002, kl 20.43
Tere, tahaksin hakata käima kuskil trennis, mis ei kasvataks lihasmassi, vaid kahandaks rasvu. Probleemne on just alakeha:tuharad, eriti põlved.. Olen kuulnud, et kõige paremini peaks sellisel juhul sobima shaping. Kui jah, siis äkki oskaksite soovitada mõnda konkreetset kohta nii hinna kui kvaliteedi suhtes.
 
Cetu 07. aprill 2002, kl 20.55
minu meelest on shapingust põlvedele siiski suhteliselt vähe kasu, sest enamus harjutusi käib pikali olles ning ei mõju eriti põlvedele. Põlvede jaoks on ikka igasugused muud aeroobikaliigid, kus rohkem püsti olemist ning jalgadel suurem koormus, vist tõhusamad. Tuharalihastele jms jaoks on aga shaping küll täitsa hea. Kui soovid rohkem infot erinevate treeningsaalide kohta, pane näiteks NETI-sse otsingusse sõna shaping, leiad paarkümmend erinevat klubi koos hinnakirjade ja ajaplaanidega.
 
Mer 09. aprill 2002, kl 15.08
Minu arvates shapingus just see hea punkt ongi,et treener koostab sulle vastavalt probleemsetele piirkondadele lisaharjutused.
 
liis 12. aprill 2002, kl 09.10
tahaks minna õppima valssi, sambat, rumbat jmt, aga pole huvilist hea rütmitundega meesterahvast kuskilt paariliseks võtta. äkki on kellegil sama huvi/mure tekkinud?
 
liis 12. aprill 2002, kl 09.12
vabandust, kirjutasin valesse kohta!
 
Biker 12. aprill 2002, kl 14.53
Otsid valest kohast, kullake! Soovitan tutvuda amazone.ee leheküljega, sealt saad rohkem abi. Küsida võid sealsetelt treeneritelt kasvõi anonüümselt. Ja lihasmass niisama lihtsalt kasvama ka sul ei hakka ku sul juhuslikult pole just plaanis meeshormoone sööma hakata. :=)
 
normaalne 03. mai 2002, kl 16.44
Kessu, osta trena või jalgratas ja vänta nagu jaksad - suve lõpuks on jalad nagu tikud !
 
Juuli 05. mai 2002, kl 22.34
Shapinguga on see, et kui sa ei taha oma lihasmassi kasvatada, siis ei või trennipäeval üldse loomseid valke süüa. See tähendab, et ei liha, muna, kala, piima, juustu, vorsti jne jne. Shaping on ikka lihastreening, igale lihasgrupile tehakse harjutusi. Mina soovitaksin hoopis jooksmist või mingit muud liikumist - need põletavad rasva ja mingit sihilikku lihaste kasvatamist ei toimu.

Aga jalgratta kohta olen ma kuulnud hoopis sellist juttu, et see teeb jalad paksuks ja just sellepärast, et jalalihased kasvavad suure koormuse tõttu suureks. On see nii?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!