Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
trennikava
 
khm 15. aprill 2002, kl 13.45
kas keegi aitaks koostada programmi, mida teha, et kulutada kaloreid..
mis suhe peaks olema..nt ujumise, rattasõidu, jalutamise puhul..
kui palju, mitu korda nädalas?
 
elevant 15. aprill 2002, kl 14.01
rusikareegel on, et treening 2 x nädalas on vormi säilitav, sealt edasi organismi treeniv. algaja ei tohiks treenida rohkem, kui 2 x nädalas esialgu, lihased peavad saama taastuda. soovitatav on jätta treeningute vahele vahemalt üks päev. üldiselt pole spordiharrastajale soovitatav rohkem, kui 4-5 treeningut nädalas. eri alade harrastamine on kasulik nii vaimse kui füüsilise mitmekülgsuse tagamiseks. vôiksid teha eri asju vaheldumisi, ei tüdi ja arendad organismi eri funktsioone.

kalorid pôlevad füüsilise tegevuse juures niikuinii, ka kulutavad treenitud lihased rohkem kaloreid kui pekikiht. kui sa alla vôtta ei soovi, jälgi lihtsalt, et sa tavalisest rohkem sööma ei hakkaks ja ära söö môni tund enne ja pärast trenni. kui soovid alla vôtta, söö trennipäevadel tavalisest vähem, nt. shapingus soovitatakse 1000-1200 kcal päevas.

vaata ka www.fitness.inimene.ee.

aga kôige parem treener on su enda keha, niiet kuula oma enesetunnet!
 
khm 15. aprill 2002, kl 14.06
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!