Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
fat-burning arenas
 
evvu 17. aprill 2002, kl 19.42
Tere! Tahaks hakata laupäev-pühapäev käima Tartus Arenas fat-burningu trennis, kas kellelgi on kogemusi??? Et kuda treener, kaua kestis, mis tehti, rasked kombinatsioonid või lihtsad, kuidas koormus oli jne?
Tänan
Evvu
 
elevant 17. aprill 2002, kl 21.56
pole arenas käinud, aga treener kristiina, kes seal laupäevitu annab, annab elpatres ka tunde (bodyshape) ja mulle igatahes meeldib.

arena fb on 1,5 tundi, seega natsa pikem kui elpatres. ja selle nimega tund mulle muidu väga meeldib, sammud on lihtsad, aga teed lihastega, treener ütleb, et "ärge lehvitage mulle, tehke jôuga". ja üldiselt elpatres on see päris raske, higi vôtab korralikult lahti. alguses on sammud, siis tuleb hantlitega osa ja lôpuks matil. ja matil teed ikka korralikult, kätekôverdusi ja puha. ühesnaga, norm trenn. tahaks isegi sinna jôuda, aga ajad nii neetult ebasobivad :(
 
Kristiina 18. aprill 2002, kl 12.05
Kas keegi teab kus Tallinnas fat-burning trenni saab teha? Kas on keegi käinud ja teab muljetada?
 
elevant 22. aprill 2002, kl 10.06
käisin ära (laupäevases kristiina trennis)ja pean ütlema, et ei meeldinud.

treener oli küll sama, aga vähemalt elpatres nimetab ta sellist stiili küll pigem bodyshape. ja isegi selle jaoks oli tund pisut liiga tantsuline. matil tehti minimaalselt, hantleid polnud üldse. harjutati mingit ilmatupikka ja üpris keerulistest sammudest kombinatsiooni, mis ei pruugi vähese liikumiskogemusega inimesele meetlmooda olla. tunnistan, et mina küll kôigele pihta ei saanud.

ühesônaga, ave fatburning elpatres vôtab sind palju korralikumalt ja tôhusamalt läbi, kui see arena oma. boonuseks on ainult, et liikumisruumi on rohkem ja pärast saab ujuda ka.
 
juuli 22. aprill 2002, kl 19.33
lugesin siin yht ja teistpidi, ja kordan nyyd yle:)
et kui tahta lihastevormimist, matiharjutusi, hantleid + higile kõvasti
siis on abiks elpatres ave trenn?:)
 
elevant 24. aprill 2002, kl 19.51
tegelikult kristiina trenn elpatres ja rica ning etheli trennid arenas on ka, aga nad kestavad lihtsalt 60 min 75 asemel.
 
piga 26. aprill 2002, kl 11.38
mulle küll meeldib kristiina laupäevane trenn.. suht kerge kava ja võtab piisavalt läbi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!