Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
jooga
 
% 20. aprill 2002, kl 01.07
Palun valgustage mind selles vallas, kas see on niisama siuke lõõgastav programm või on see ka omamoodi trenn (et kas ainult sellest piisab trenni tegemiseks või mitte).
 
mari 21. aprill 2002, kl 01.44
niipalju, kui mul kogemusi on, siis kui trenni ja koormust tahad, on jooga küll täiesti mõttetu.
 
Betty 24. aprill 2002, kl 11.15
Jooga on nagu rohkem meeleline trenn. Mõtete värk millele kehakine kaasneb.
 
Kirss 24. aprill 2002, kl 15.10
Jooga võib kehale hullult karm trenn olla, aga ainult siis, kui tegu on mingi hard-core värgiga. Ja et selleni jõuda, tuleb mitu aastat aste-astmelt ülespoole liikuda (alustades näiteks mingite kergete hingamisharjutustega) Joogal on eri tasandid kergemast raskemani
 
% 24. aprill 2002, kl 21.38
Aitähh nõuannete eest. Ma pusin teleka järgi teha seda joogat ja mõnikord võtab päris higiseks. Jah, need neiud kes seal ette näitavad on ikka nii painduvad, et endal läheks vist tõesti aastaid igapäev trenni teha, et sama painduvaks saada.
Nüüd siis tean, et hetkel ainult joogast ei piisa.
 
lipelgas 25. aprill 2002, kl 00.52
jooga on trenn. hatha joogas (see on see, mida telekas näidatakse) on väga erinevaid füüsilisi harjutusi, millega saad lihaseid tugevdada ja venitada, lihaste ja liigeste liikuvust suurendada, hingamist korrigeerida. kuna harjutused koosnevad (lihtsustatult seletatuna) staatilisse asendisse (asanasse) minemisest, asendis püsimisest ja asendist väljatulemisest, siis võhma joogaga tõepoolest ei saa. on muidugi ka liikuvamaid harjutusi, nt päikesetervitus, aga sellest jääb väheks. jooga eesmärk ei ole painduvus, vaid keha ja vaimu kooskõla. kahjuks on see, mida telekas näidatakse ainult harjutuse füüsiline pool. selleks, et harjutusi õigesti teha, tuleb kindlasti joogat harjutada õpetaja juhendamisel. algaja ei tohiks kindlasti harjutada omapäi. kui asi huvitab, otsi õpetaja, treeninguid toimub mitmel pool. alles õige juhendamisega saad aru, mida need harjutused sulle annavad ja otsustada, kas see on sinu jaoks.
ps. olen ise harrastanud 15 aastat.
 
rein 01. mai 2002, kl 11.07
maailma parim raamat selle kohta on zubkovi put k zdoroviu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!