Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
tartu raffas
 
krt 03. mai 2002, kl 11.18
tunnen, et peaksin minema kuhugi trenni, kusjuures kõige sobivama alana olen enda jaoks hetkel välja mõelnud shapingu. (käisin jooksmas, nüüd on põlved läbi :() Kui keegi teab mõnda head kohta soovitada Tartus või tahaks ise ka minna, siis andke teada :))
 
lihtne 03. mai 2002, kl 13.03
Ise mõtlesin just jooksmas käima hakata. Mismoodi põlved läbi läksid, valutavad?
 
krt 03. mai 2002, kl 13.33
Jah, ükspäev joostes tundsin et oli valus ja siis rohkem ei jooksnud, käies ei olnud valus, aga pärast seda juba kaks päeva trepist käies valus. Võib olla, et ma ei teinud kõike õigesti, aga muidu ikka venitasin enne ja pärast ja... mul on see mure varem ka olnud ja liigesed ei ole kõige paremad, nii et jooksmine ei ole näidustatud (see tuleb mul kõigis testides ka välja, aga nii hea oli joosta kevadhommikutel :() Aga sulle soovitan muretseda head jalanõud ja hea pehme tee :)
 
lihtne 03. mai 2002, kl 14.15
Kas jooksmine võttis maha ka?
 
krt 03. mai 2002, kl 15.00
hea nali, ei midagi... kaks kilo võtsin juurde (enne kaalusin 57, nppd 59-60), ei tea mis värk. Ei ole magusasööja, ei söö üldse eriti palju, nii et väga kahtlane.
 
kirsch 03. mai 2002, kl 15.58
läheks jah sheipingusse, ma kah 60 (kilo) ja just alles olin 53, tahan tagasi!
läheks elpatresse, magasini oma on jube
kunagi võtsin shepingus päris ilusti maha, vast läheb nüüd kah
 
krt 03. mai 2002, kl 16.19
kirsch, elpatrega on see probla, et jube kallis, 60 eeku kord... teen praegu uuringut avancia kohta, sa ei tea selle kohta midagi? kui tahad, võid mulle meilida :) st olen nõus ka elpatresse minema kui muud varianti ei ole.
 
elevant 03. mai 2002, kl 17.10
kui kuukaardi ostad, vôid elpatres 600 eek eest käia kasvôi iga päev.
 
kirsch 03. mai 2002, kl 17.27
elevant, kas sa käid seal sheipingus? kuda videod on? kui tihti vahetatakse?
 
elevant 03. mai 2002, kl 17.37
olen käinud, aga ainult siis, kui muud trenni pole sobival ajal.
ma muidugi täpselt ei tea, kui uus see teiste püsivate käijate jaoks on, aga nt. täna oli uus video ja minu meelest jumala hea. parajalt raske, aga mitte kondiväänajalik. meeldib see, et kui videos väga jaburad harjutused on, siis treener ise näitab midagi normaalsemat ette. ja mulle on jäänud mulje, et paari kuu tagant ikka vahetatakse videosid.

kui saad, vali suure saali trenn, ôhku ja ruumi rohkem.
 
mari 04. mai 2002, kl 19.44
omal ajal käisin Magasinis ja seal vahetati ikka iga kuu videot. See nagu osa shapingu mõttest. aga isegi kuuga läheb suht üksluiseks. teisalt- kui tavalises aeroobikas iga kord uus harjutus selgeks õpitakse, siis tundub see kah ajaraiskamisena, kui natuke aeglasem oled.
 
Juuli 05. mai 2002, kl 22.25
Mina käisin ka magasini tänava omas. Miks see jube on? Ma ei arva nii. Seal kaks treenerit, kui tumedapäine on, siis on hea ja peale remonti on pesemisvõimalused ka inimlikult. Ja loomulikult - odav. Aga üldiselt - kui liigesed läbi, siis shapingus on ka üsna palju harjutusi, mis liigesed läbi võtavad. Eriti küll randmed, sest mõni kava on kogu aeg käpuli (brr...)

Ära tüütas mind see jala tõstmine. Ja söömist peab ka jälgima, muidu võid hoopis juurde võtta. Mina igatahes ei viitsinud ja jäi pooleli.
 
kirsch 06. mai 2002, kl 13.42
no ma ei tea, kui normaalne see magasin nüüd on, käisin eelmisel aastal, siis oli jube, pesta seal küll ei julgenud ja saal oli ka selline juustune. ja mind tüütas ka muidugi ära, ja jätsin sinnapaika, kuid nüüd on hädasti vaja alla võtta ja no naasengi sheipingusse...seekord elpatresse.
aga randmeid sheiping ikka nüüd nii väga ka läbi ei võta (oleneb palju kaalud ju), ja võib küünarvarte peale toetuda, kui randmed valutavad, kuigi, jah, koormus siis vist väheneb
 
Fööniks 06. mai 2002, kl 13.43
mina soovitan kõigile Arenat. Mulle väga meeldib. Etheli body on v. hea.
 
piga 06. mai 2002, kl 20.56
hm.. sa võtsid lihaskaalu juurde.. see tavaline asi, et alguses kaal tõuseb tibake
 
elevant 07. mai 2002, kl 10.33
üldiselt on tôesti kasulikum jälgida mitte kaalu, vaid sentimeetreid (reieümbermôôt, puusaümbermôôt). näiteks enne "päevi" kudedesse kogunev vesi, tühjendamata pôis vôi sooled tôstavad kaalu ja näit ei pruugi sugugi objektiivne tulla. suurema kaalulanguse puhul muidugi, aga mônekilose "mahavôtmise" sel moel tuvastamine on enamasti enesepett.

ja igasuguse intensiivse trenni puhul tuleb ikkagi jälgida, mida ja kui palju sööd. muidu hakkab tööle ahel: kehaline aktiivsus suurendab söögiisu, suurenenud isu tähendab rohkem sissesöödud kui pôletatud kaloreid ja tulemuseks on kaalu tôus.

soovitan lugeda:
http://www.ut.ee/tervis/aastateema/artiklid/tselluliit.htm
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!