Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
kaalujälgimine
 
kaalu 30. oktoober 2001, kl 09.42
Tere!


Mind huvitab, mida see kaalujälgijate grupp üks kord nädalas koos teeb?

Arutab kes kui palju maha võttis? Ja see maksab?

Alla võtmine on ju ikka kinni inimese iseloomus.

Palun, et keegi selgitaks, kes on seal käinud?



Tänan
 
kiku 30. oktoober 2001, kl 09.56
See käib nii, et tullakse kokku ja enne algust kõiki kaalutakse (üldiselt nii, et teised ikka su kaalunumbrit ei näe) ja märgitakse raamatukesse. Ja siis räägitakse erinevatel teemadel - vahel liikumisest, et kes mida teeb ja kuidas end motiveerida. Kõiksugu raskustest, mis kaalujälgimisel ette tuleb - et kuidas
nt. jõulupühad üle elada ilma kaalu tagasi võtmata. Ja siis arutatakse igasugu asju -et kes on mis huvitavaid avastusi teinud toidu vallas, liikumise vallas. Ja ikka jälle, et mis toit on eelistatum jne. jne. Kogu sisu sõltub valdavalt muidugi rühmajuhist - peab ütlema, et mina väga vaimustuses ei olnud. Ilmselt on nendele rühmajuhtidele mingid teemad ette antud ja kui küsid midagi, mida neile räägitud ei ole - siis on mömm-mömm ja ühtegi asjalikku vastust ei saa. Võibolla olen liiga kriitiline - proovi ikka ise järgi. Esimene kord on muideks nii, et istud terve tunni kohal ja alles lõpus otsustad, kas tahad käima hakata või ei. Kui ei - siis ei pea ka maksma.
 
gfr 31. oktoober 2001, kl 13.05
Kaalujälgijatel on koostatud programm, ja seda pikaks ajaks ette. Seega, igal nädalal on oma programm ning igal kooskäimisel, mis tol nädalal toimub, räägitakse just sel teemal. Näiteks eelmisel nädalal räägiti kõigis Eesti kaalujälgijate rühmades linnulihast. Info teemade kohta on muideks ka kaalujälgijate koduleheküljel olemas.
 
Ellenor 02. november 2001, kl 14.04
Jutt muidu jumala õige, aga ühe koha pealt täiendaksin. Ilmselt on Sul tegemist olnud suht väheste kogemustega rühmajuhiga, sest minu mitte just lühiaegsed kogemused on mind õnneks kokku viinud inimestega, kes ühelegi küsimusele vastust võlgu ei jää: konkreetsetest faktidest mõistujuttudeni välja. Vajadusel võetakse mobiil ja küsitakse spetsialisti käest üle.
Üldiselt kokkusaamised on erinevad. Etteantud teema tuleb tõesti alati läbi käia, aga see ei pea tähendama mingi paberi ettekandmist. Iga asja saab elustada. Meie grupis läheb peale seda lahti tõsine seltskondlik suhtlemine ja vastastikku kogemuste jagamine. Kujutan ette, et saalis kus on 50 või enam inimest, nii lihtsalt klubi ei kujune. Nii et - it depends...
See, et mahavõtmine on igaühe enda teha, kehtib muidugi raudselt. Kaalujälgijate kokkusaamistel käimine kui selline ei vabasta kedagi ühestki grammist (kui sinna just jalgsi 10 km kauguselt ei kõnni).
Kes seda teatud kambavaimu, mis tekib, ja teatud määral välist tuge annab, ei vaja, saab ju kasvõi kirjakursust kasutada. Inf tuleb ja loengud/seltsielu mitte.
Soovitus ise järgi vaadata jääb ka kehtima.
 
Sale 05. november 2001, kl 15.21
Mina võtsin 42 kilo alla :o)
 
Mann 23. november 2001, kl 13.04
Tubli oled!!!
Kui see saladus pole, siis kui pika aja jooksul see Sul õnnestus ja kui kaua Sa nüüd oled oma uues kaalus püsinud? Ja kas said selle kaalulangetamisega oma endise kaalu tagasi või oled hoopiski elu tippvormis just nüüd?
Küsin seda sellepärast, et olen ise teist kuud alles algaja kaalujälgija ja kõik innustavad kogemused oleks väga teretulnud!
 
Sale 28. november 2001, kl 12.57
Mannile.
Oma 42 kilo kaotasin ca 7 kuuga. Sellest on 2 aastat möödas ja olen ka kogu aeg kaalus püsinud. Olen praegu elu tippvormis ja väga õnnelik. Mu lapsepõlv ja magusaimad aastad möödusid ülekaalulisena ja nüüd, 33 aastaselt tunnen, et elu alles algab.
Edu sulle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!