Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
ratsutamine
 
embu 30. oktoober 2001, kl 15.38
Käisin kaks aastat tagasi ratsutamas.....ja lõpuks oskasin natuke ka galoppi sõita. Aga kahjuks koht oli natuke kauge....ja keegi ei tegelenud minuga, anti hobune kätte ja mine sõida:(

Tahaks ikkagi korralikult ratsutamise käsile võtta. Oskab keegi Tondi või siis Tallinna ratsabaasi kohta midagist öelda. Kas trenne täiskasvanutele toimub ja kes oleks hea treener. (Võib ka natuke karm olla....hellake ma ei ole - sõnad kannatan ära, kui asja eest:)

Ja kas ka mingit odavamat varianti on ka kui 130 - 150 eeku tund?
Sobivad ka hommikused ajad.
 
hobuste hull 30. oktoober 2001, kl 16.45
Tondil on sellised treenerid nagu Alla ja Sirje ja Ellu vist ka. Täiskasvanute trennid toimuvad ikka, aga probleem sama ega nad täiskasvanuid eriti õpetada ei viitsi. Aga treener on maneezis ikka olemas, nii et küsida saad ikka. Kui näeb, et oled suurem huviline ehk siis õpetab ka rohkem. Tondil on suuremaks probleemiks heade hobuste vähesus. Ellu on selline karmim, lähtub rohkem hobuses heaolust, vähemalt nii ma mäletan. Ise olen seal tubli õpetuse saanud koolieas, nüüdne info pärineb õelt, kes seal aegajalt sõitmas käib. Tema soovitaks sulle treeneriks ilmselt Allat(nimi küll vene pärane, aga eesti keel ka täitsa selge).
 
embu+6 31. oktoober 2001, kl 11.23
selles just probleem, kust leida treener, kes viitsiks ka täiskasvanuid õpetada?
 
hobuse hull 31. oktoober 2001, kl 15.00
ehk oleks abi sellest, kui trenni minnes juba esimesel korral ütlete treenerile, et võtate asja tõsiselt ja soovite selles valdkonnas ka targemaks saada. ja te ei pahanda, kui teile ühtteist ka vähe karmimal toonil üteldakse. ja trenni käigus küsige ka. lõpuks juba treener harjubki teid õpetama. see on muidugi ainult minu loogika, aga kõigi eelduste kohaselt peaks töötama.
 
Musimumm 31. oktoober 2001, kl 15.12
Mul käib tütar Tondil ratsutamas. Alla pidi väga hea treener olema, tütar nüüd ainult tema trennides käibki. Aga Ellu olevat ilge nõid, kes vist sai kinga ka.
 
laura 04. november 2001, kl 22.24
Aga Tallinnas on ju teisigi täiesti talutavaid kohti.Näiteks Tallinna Ratsaspordibaas e. Veskimetsa.See on ilusam ja ruumikam kui Tondi ja hobuste elamistingimused on poole inimlikumad.Ning muidugi suur maneez on üheks suureks plussiks.Mina isiklikult soovitaksin Veskimetsat või siis Niitrat ja Ruilat.
 
tips 11. november 2001, kl 09.12
..mina soovitaksin teile minna Hipodroomile Nancy talli. Seal on oskajale ka head hobust anda ja treenijad viitsivad sinuga tegeleda. Eriti kui endal asja vastu huvi on. Käisin ise enne seal ja olin rahul...
 
Elle 29. detsember 2001, kl 21.05
Ma suvel õppisin maal 100eeku tund ühe ratsatalu pidaja juures ja tema soovitas mulle oma kogemustest, et kõige paremad ratsutajad on tulnud ikka Hipodroomilt, mingu ma talvel harjutama ainult sinna. Veel pole jõudnud, aga tema soovitus on mul hästi meeeles.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!