Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Planetsport
 
KIISU 05. november 2001, kl 15.46
Tahan minna trenni Planetsporti aga räägitakse, et seal pidavat väga rahvast täis olema?? See asub mulle kõige lähemal ja ajad ka sobivad.
Millised on teie muljed sellest spordiklubist (treenerid ja muu)??
 
tiiu 06. november 2001, kl 20.16
Rahvast on seal tõesti palju, mõnikord ei saa korralikku kappigi kuhu riided panna. Aga muidu on seal tingimused head, ka saun. Mina käisin shapingus, treener väga hea, kuid kaalust maha ma küll ei võtnud. Väga olulised on söömisharjumused.
 
Kil 07. november 2001, kl 13.31
planetis on mõttetult kallis hind ja teleturu masinad... kui on tõsine soov enda keha parandada, siis soovitan jõusaali näiteks reval soprdis...
käisin seal korra ja minuarust seal rohkem esinetakse, kui treenitakse ja isiklikult mulle see ei istu. ja maksin 85 krooni korra eest! absurd...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!