Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Autokool
 
Tree 07. november 2001, kl 12.48
Sooviksin autojuhtimise selgeks saada! Aga erinevaid autokoole on nii palju ja rakse on valida! Kas keegi oskab soovitada mõnd head ja kannatlike sõiduõpetajatega autokooli? Või vastupidi, kas keegi oskab hoiatada mõne mitte eriti hea autokooli eest!?
 
chloe 07. november 2001, kl 13.50
näiteks Odium autokoolis õpetaja Raivo, väga kannatlik ja leebe, kuigi seal pidi palju teisi "karjujaid" olema
 
leah 07. november 2001, kl 15.14
Konkreetset kooli Tallinnas ei oska soovitada, aga ühe sõiduõpetaja valimise nõksu võin küll rääkida. Tuleb uurida mõnelt eelmiselt seal koolis käinult või tuttavate käest, millise sõiduõpetaja õpilastel just sõidueksamiga hästi või halvasti on läinud. Mina käisin omal ajal Tartus Selge autokoolis ja seal hoiatati juba algul, et ühe konkreetse õpetaja õpilasi kukub alati eksamil kõige rohkem läbi. Ja täiesti uskumatu, et just nii juhtus ka meie kursusel - ainsad eksamil põrujad olid just selle mehe käe alt tulnud!
 
Läman 22. november 2001, kl 16.23
Odiumi Arvi teeb igale turakale sõitmise selgeks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!