Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Livonia ja Forselius
 
Del 08. november 2001, kl 12.57
Plaanin end Tartus veidi rohkem liigutama hakata ja seetõttu tahaksin teada, mis kogemusi on teistel olnud nendes spordiklubides. Ja veel:millised on hinnad?

Ette aitäh :)
 
ise loom 08. november 2001, kl 13.47
Livonias on tore. Mina käin 10 korra kaardiga, see on 350 eek. See käib aeroobika kohta. Livonia jõusaal on hästi niru. Kas keegi teaks midagi selle saali+ujula kohta, mis pidi oktoobris avatama Betooni tn.-l?
 
Tirts 08. november 2001, kl 14.37
Mina käin nii Livoonias kui Forseliuse jõusaalis. Parimad Tartus mu meelest. Livoonia eelkõige treenerite poolest, jõusaalis jälle on väga head uue masinad. Jõusaali hind on 450.- kuus või 450.- 10 korda. Kallis küll, aga kes takistaks osta kuukaart ja käia kasvõi iga päev. 10-korra kaart kehtib ostmisest 2 kuud.

Betooni tn saalist pole rohkem midagi kuulnud, kui et kunagi sügisel avatakse. Olen ise küllaltki umbusklik selle suhtes, sest kui sinna häid treenereid ei meelitata, ei tule ma Livooniast iial ära!
 
eff 20. november 2001, kl 18.44
Edastan teile veidi infot, mis ma oma postkastist leidsin.

Nimelt Betooni 9a avatakse (nn. Tartu suurimate võimalustega spordiklubi) "ARENA".
Enne avamist toimuvad TASUTA proovitunnid.
Huvilised on oodatud:
teisipäeval 17.15
kolmapäeval 17.15.
Kõik inimesed olla teretulnud, kuna saal on suur ja mahutab palju. Ma usun, et neil prooviüritustel saad oma uudishimu rahuldada:)
 
Mari 21. november 2001, kl 12.44
Kui teate, siis kirjutage palun selle ARENA klubi telefoninumber, või juhatage kuidas sinna saab. Kas need näidistunnid juba käivad?
 
kerttu 21. november 2001, kl 15.44

Jah, tunnid juba käivad ja klubi ise asub (endises?)"Tartu Majas" Veeriku kandis Visa hallist natuke edasi (raudtee poole), käisin proovisin ja midagi oli viltu, saal oli lahmakas nagu võimla (liiga suur) ja kõle, millisedi masse nad sinna ootavad ??? sellist hubast tunnet ei tekkinud. Akustika oli kuidagi paha (ilmselt nõrk süsteem sellise saali kohta), ujuma ei saanud :o(. Ainuke hea asi oli lahe treener. Jõusaalis kahjuks ei jõudnud käia. ootan ka teiste arvamusi. mõnusat enesetunnet kõigile ja proovige ikka ära, siis saab muljeid vahetada! K.
 
hannike 23. november 2001, kl 15.44
Aga kes oli Arenas treener?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!