Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Hea jõusaal
 
Emily 08. november 2001, kl 23.08
Tahaks hakata jõusaalis käima, olen Tallinna inimene. Olen paar korda käinud Planet Spordis, meeldis ja ei olnud väga täis ka, nagu siin kusagil varem hoiatati. Aga kas odavamat ja samas normaalset kohta oskab keegi soovitada? 650 eeku 10 korra eest tundub natuke kallivõitu.
 
nelle 09. november 2001, kl 11.43
Tere!

Kui hea ja soodsa hinnaga jõusaali Talnas leiaks, ma ka kampa lööks ja käima hakkaks. Mina muidugi varem ei ole jõusaalis käinud, aga huvi on. Nii et kellegagi koos läheks kohe. Kes kutsub kaasa?:-)
 
MAi 09. november 2001, kl 12.13
hea jõusaal on Spordiklubis Reval ja hinnad ei ole ka kõrged
 
Tree 09. november 2001, kl 16.53
Flexeris on hea jõusaal. Ühes saalis on n.ö. aeroobsed masindad(jalgrattad, stepper,sõudemasinad), siis on eraldi saalis masidad, mille peal saab ülakeha treenida ja eralid saal, kus saab treenida jalalihaseid. Ja veel on tilluke saal kus on redelid ja seal saab hüppenööriga hüpata või niisama võimelda. Avar ja treener juhendab lahkesti. Miinuseks on see, et dušširuum on üsna pisike, nii, et kui juhtud oma treeningu lõpetama samal ajal, kui lõppeb aeroobika, siis on kole kitsas.
Hind on 450.-kuu Ise käin ja olen rahul.
 
Ingrid 09. november 2001, kl 22.08
Linna parim jõusaal on spordiklubis Planet Spoet, Cybex masinad, väga abivalmis ja meeldivate treenerite konsultatsioonid, avar ja super ventilatsiooniga. Võimalus veel sulgpalli mängida ja kaheksas erinevas aeroobikas keha toonust tõsta. Soovitan soojalt.
 
minu arvamus 10. november 2001, kl 13.51
flexer asub küll hea koha peal(saab ühistrantspordiga küllaltki ligi) aga need masinad on seal liiga vanad ,aga revalis on paremad masinad ,aga jälle sinna minemine on lõpp tüütu kui oled jalgsi.
Kas keegi on nt kardioru keskuses käinud, sinna ka vist jalgi minna tüütu.
 
tolerant 12. november 2001, kl 09.12
siis on narva mnt-l veel selline koht nagu forum sport, hindu ei oska ütelda, aga neil peaks kodukas ka olemas olema, kust need teada saab.
 
teadja 16. november 2001, kl 15.58
forum on hirmus kallis koht
 
RR 21. november 2001, kl 09.10
Arvan, et Tallinna parim jõusaal on Idakeskus Punasel tänaval. Suur avar saal, head masinad. Kliendi kaardiks on magnetkaart millele maksad mingi summa ja kulutad seda kui käid kohal. Üks kord 55.-EEK. Mitte, et maksad 650.- kuus, jääd haigeks või oled reisus ja ongi raha otsas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!