Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Shaping Tartus
 
Lotta 12. november 2001, kl 20.22
Oskab keegi soovitada, kus võiks Tartus asuda mega treeneriga shaping? Tean paari kohta, ent treenerid on jätnud suht ebakompetentse mulje...
 
Tirts 14. november 2001, kl 15.21
Ka mina olen mitmes kohas vaatamas käinud, aga meeldis ainult Magasini tänavas. Treenerid on venelased, kuid see-eest ise asja õppinud ja täitsa pädevad. Soovitan, kuigi pesemistingimused on kehvad.
 
marimutt 14. november 2001, kl 23.06
mina käisin ka seal Magasini tänavas, aga väga ei meeldinud. Normaaln treener on seal kahest treenerist ainult üks (brünett), blondiin on mingi täielik uimerdis ja mitte midagi ette ei näidanud, kui just täiesti mööda ei teinud harjutust. saal on ka jube kitsas, pärastlõunastel aegadel pole kuhugi oma mattigi maha panna- vähemalt aasta algul oli veel nii. kui mul seal rahakott ka veel ära varastati, siis enam ei läinud.
 
cady 03. detsember 2001, kl 17.20
Kui palju Magasin tn-l shaping maxab?
Või äkki on kellegil kokkupuuteid Elpatre klubiga? (shaping just huvitab)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!