Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Kaalujälgijad Tartus
 
Liisa 24. november 2001, kl 00.14
Tere, keha on täiesti käest ära, seega olen mõelnud ühineda Kaalujälgijatega, kas keegi oskab soovitada, milline rühm-rühmajuht oleks kõige parem (Tartus).Ja millised on teie kogemused Kaalujälgimisega üldse?
 
cady 26. november 2001, kl 10.00
Ei tea kes oleks kõige parem, aga ise käin Eve Kraaneri juures ja olen kuulnud palju kiidusõnu temast.
Kui tulla rühma siis kuuleb kuda teistel on läinud. See on tavaline, et nädalas kilo, poolteist läheb maha.
Tegelikult ma usun, et tähtsam on see, et õpid tervislikumalt sööma. Mina õpisin süüa tegema (nüüd ei tee praekartuleid ja makarone iga õhtu:)
Kuigi ise ei ole palju maha võtnud (rühma tulles mul oli 5kilo miinimum piirest üle), aga see, et olen muutnud täiega oma toitumise on vast kõige tähtsam.
 
Kats 26. november 2001, kl 14.21
Võtsin ise Kaalujälgijate kirjakursuse, sest pole aega rühmas käia. Olen väga rahul, materjal on asjalik, kaal kaob rahumeelselt ja enesetunne on suurepärane. Nii vahva, kui komplimente tehakse!
 
britta 16. detsember 2001, kl 00.14
Kui Tartus elasin, kaisin Eve Kraaneri juures. Votsin 13 kilo maha. Aga tegelikult on nii, et ryhm ja ryhmajuht on teisejargulised, olulisim on omandada tervislikud toitumistavad ja neist kinni pidada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!