Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Callanetics Tartus
 
kk 29. november 2001, kl 14.42
kas keegi teab Tartus treenerit-rühma? kus? kui kallis?
 
L 10. detsember 2001, kl 18.30
jah tean. võlumaal, mingi 260 krooni 9 X (ühe kuu jooksul) üliõpilasele. aga asi ise on jama, liiga palju tähelepanu varbale ja vaagnale, kokkuvõttes jääb tunne, et mingit trenni pole teinud.
 
kk 16. detsember 2001, kl 04.16
L,
kas asi toimus originaalvideo järgi(Callan ise vms)? Kui suur rühm oli ja milline seltskond? Asjalik treener st tunneb ikka rühma vastu huvi ka? Ma olen seni ise raamatu järgi teinud ja mulle sobib (säästab põlvi ja selga ja venitab tõeliselt lahti).
 
L 27. detsember 2001, kl 14.42
ei toimunud video järgi, treener näitas ette. rühm oli suhteliselt väike, tavaliselt oli kohal 6-8 või kõige rohkem 10 inimest, igas vanuses naised, mõni oli päris mammi juba. Treener käis küll vaatamas, et igaüks korralikult teeks, aga ei saanud aru, et mõni inimene on anatoomiliselt selline, et ei saagi teatud asendis olla (nt täistaldadega kükitada) või ei saa kõhuli mõnda harjutust teha, sest näiteks rinnad jäävad ette. kusjuurs eriti me ei venitanud ka ja peaaegu mitte kunagi ei teinud harjutusi nt käsivarrelihastele. trenn algas tihti meeletu keksimisega, nii et kui tosse jalas ei olnud, siis polnud põlvede säästmisest juttugi.
 
Madli 02. jaanuar 2002, kl 16.05
Kas keegi teab Tallinnas kohta, kus saaks kallaneetikga tegeleda?
 
kk 07. jaanuar 2002, kl 02.34
L,
aitäh, et hoiatasid! Raamatus on pea veerand programmist venitamine ning keksimine ja harjutused kõhuli - see on neil küll mingi isetegevus!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!