Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
ekstraniisutav näokreem
 
Liisa 29. november 2001, kl 23.28
Tere, kas keegi oskab soovitada tõeliselt head ja kauaks niisutavat päevakreemi. Kreemid, mida kasutanud olen, on küll alguses jube mõnusad, aga juba umbes tunni aja pärast hakkab ikkagi nägu kiskuma. Ei tahaks ka, et kreem oleks kortsudevastane, sest see pidavat noorele nahale kõvasti liiga tegema. Niisiis, kes oskab soovitada ülihead niisutavat päevakreemi noorele nahale??? Tänud
 
Liisa 29. november 2001, kl 23.31
Sorry, see küsimus oli mõeldud minema küll kategooriasse, soovita juuksurit-kosmeetikut, aga head inimesed pole kindlasti pahased ja vastata võiksite ju ikkaga, eks!!!
 
Kats 30. november 2001, kl 10.40
Oreal Plenitude Hydrafresh on väga hea.
Aga kõikse parem on soomlaste Erioil apteegikosmeetika sarjast. Naljakas see, et panna võib teda nii näole kui kehale, sobib igatepidi ja kallis pole ka. Minu jaoks oli tõeline avastus.
 
Piret 30. november 2001, kl 13.31
Proovi Essexi hüdrogeeli, saab apteegist.
Minu kuivale nahale on see küll kõige paremini mõjunud.
 
hüdrogeeli 30. november 2001, kl 13.54
mitte mingil juhul kui on tegemist kuiva nahaga!!!!!!!!
Enesel negatiivne kogemus, kus kosmeetik soovitas kasutada ja kolme päeva pärast punetasid-kipitasid põsesarnad kuivusest. Hiljem tuttava Essexi müügiesindajaga rääkides ajas too silmad punni ning ei mõistnud, kuidas saab kuivale nahale üleüldse hüdrogeeli soovitada. HÜDROGEEL ON RASUSE NAHA NIISUTAMISEKS ETTENÄHTUD TOODE!!!!
 
Pipa 30. november 2001, kl 16.42
Essexit on hea segada mingi muu päevakreemiga fiftyfifty, mul tõmbas näo siledax nagu lapsel.
 
inxs 01. detsember 2001, kl 13.18
Mina kasutan "Sothys`e " niisutavat päevakreemi ja ei jõua seda ära kiita.Hind on umbes 350-400 eek ´i vahel.Aga tõesti on hea.
 
Ginger 01. detsember 2001, kl 21.16
Minul on NIIVÕRD kuiv nahk talvel, et ei aita miski. Vähemalt arvasin nii... Kõiksugu kallid niisutavad kreemid järgi proovitud ja ikka nahk ketendab. Ja siis andis ema mulle Nivea kreemi (selle kõige tavalisema ja odavama, sinises potsikus) ja nüüd on see ainuke, millega näonahk pehme ja hea on :-) Muidugi on ta väga rasvane, aga aitab ka, kui seda ööseks peale panna, siis on hommikul ikka nahk niisutatud. Mina panen muidu päeval ka õrna kihi, sest mul on ikka nii kuiv nahk :-(
 
Nivea 03. detsember 2001, kl 15.52
Olen kasutanud Nivea Visage sarjast All Day Aqua kreemi ja kuivad laigud näonahalt kadusid.
Kallimatest kreemidest soovitaksin Decleori niisutavat maski, mida võib ka öökreemina kasutada.
Vett peaks ka piisavalt jooma.
 
kil 06. detsember 2001, kl 10.46
mina soovitax synergie fresh'i... see meeldib iseenesest rohkemgi, kui loreali hydrafresh (hetkel on see kasutusel)... aga talveks on tegelikult suisa eraldi kreemid ning need igasugused freshid ei sobi... nendes on liiga palju vett... kahjuks odavamates sarjades päris talvekreeme ma näinud ei ole, kuid, kes otsib see leiab!
 
Liss 08. detsember 2001, kl 17.54
jah, olen minagi lugenud-kuulnud kuskilt, et talvel eriti õue minnes niisutavaid kreeme kasutada alb. täps seletust sellele ei mäleta, mul tekivad seosed a la niiske ja jäätub ;). aga talveks soovitatakse ikka pigem siukseid rasvaseid kreemikesi, kaitseks nahale jne....
ise määrin ketenduse vastu näkku tavalist glütseriiniga kätekreemi.
 
eva 10. detsember 2001, kl 16.57

imehead on saksa firma sans-soucis noortesarja fresh beauty tooted. ise kasutan kuiva naha kreemi ja niisutavat maski, aga on ka rasuse naha kreem ja pesugeel kôikidele nahatüüpidele.

eriliseks boonuseks selle kuiva naha kreemi puhul on see, et kuigi ta niisutab ja kaitseb tôhusalt, ei jäta ta nahka läikima ega ole meigi pealepanekuks liiga rasvane.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!