Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
kôhutants
 
nabake 10. detsember 2001, kl 18.27
kas keegi kôhutantsu on proovinud? muljetage, palun!
 
kil 11. detsember 2001, kl 10.17
mina olen proovinud, sest minu sõbranna juta, kes tartus (ja paar korda nädalas ka tallinnas) trenni annab, kutsus... ytleme nii, et kui õigesti teha, siis trenn väsitab ikka korralikult :) ja trenn on tugevalt hingele..
isiklikult ma arvan, et see ala peab omamoodi istuma, et suuta seda järjepidevalt teha, mina selleks võimeline polnud... see muusika nagu ei istu ja selline oma keha "liigne" tundmine ja väänamine ka ei lähe... see olen mina... kuid kõik trennis käijad seal on absoluutsed fanatid ja nagu ei suuda ilma eladagi :)
muud midagi, kui et proovima pead - siis tead!
 
tea 11. detsember 2001, kl 10.57
Mina olen käinud Tallinnas Pille Roosi juures ja mulle väga meeldis, sest see muusika istub mulle ja olen üldse suur islamimaade muusika fänn. Seljale mõjus trenn väga hästi, kuidagi väänutas kõik seljalülid lahti. Ainus mure, et see tants on ilusam vaadata, kui seda teevad natuke puusakamad inimesed. Mina aga olen nagu kondikubu. Aga enda tarbeks, mitte esinemiseks - viimase peal.
 
Arsinoe 11. detsember 2001, kl 15.55
Aga kus ja millal Tartus seda harrastada on võimalik?
Tahaks väga proovida, aga ei tea kohta. Kas see grupp seal on juba väga välja kujunenud, sest uuena on raske sisse sulada.
 
nabake 11. detsember 2001, kl 16.01

mismoodi see trenn tugevalt hingele on?
 
kil 12. detsember 2001, kl 10.31
jutal on mitu gruppi tartus vist... tema nr on 056 626 079... ja hinnad pidid tal ka soodsad olema :)
ja hingele... minuarust on... see tants viib kuidagi muusse maailma... mõtted on rahulikud... täitsa omamoodi hea tunne tegelikult..
 
Mir 12. detsember 2001, kl 15.12
aga kus tallinnas gruppe on?
kas on ka algajate gruppe või käivad kõik koos?
 
kil 13. detsember 2001, kl 12.20
seesama juta annab minuarust ka tallinnas tunde (veel olen kuulnud, et stuudio 99's on ka kõhutants)... tihtipeale on algajad teistega koos... kõik liigutused on tegelikult sarnased, aga kui juba paremini oskad, siis on liigutused kuidagi raskemad (seega õigemini tehes on liigutused raskemad) ja kõik saavad õige koormuse... treener ise on trenni lõpus täitsa läbi :) aga helista 056 626 079 ja vaata, mis räägitakse :) (tartus olid kyll algajad eraldi, sest saali suurus ajas eraldi gruppe tegema :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!