Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Tervisekapsel Dermalife
 
Marika 04. jaanuar 2002, kl 15.01
Tere,
Kas keegi on proovinud tervisekapslit Dermalife, pidi hea lõõgastumiseks olema ja tselluliidi vastu pidi ka aitama. Detsembris kirjutas sellest Postimehe Arteris ka ja proovida pidi saama CityMedi tervisekeskuses.

Kui keegi on katsetanud, siis kuidas oli ja mis mõju avadas?

Jään huviga ootama!
 
krissu 10. jaanuar 2002, kl 21.23
Käisin.Oli väga hea.Kestab 20 minutit.Kapslis töuseb temperatuur 48 kraadini.Hakkad kövasti higistama.Samal ajal käib selja all täielik massaaz.Kuna vedeliku kaotus ühe seanssiga on päris suur siis minul kadus üks kilo.Nahk oli pärast niiii pehme.Määri pärast seanssi tselluliidikreemi peale.Ainult kiidusönad ütlen ma.Nalja hind ka 100.- kord.
 
Inks 29. jaanuar 2002, kl 13.31
Ja kus seda tehakse?
 
Õnnelik 04. märts 2002, kl 11.30
Näiteks asub tervisekapsel Solaariumikeskuses Päike, mine millal soovid ja mõnule nii kaua kui soovid, teenindus on hea ja tasemel, võid näiteks ennast pärast tsellukreemiga kokku määrida siis on efekt ikka topelt ja see pärastine mõnutunne, nagu oleksid teine inimene. Veel olgu öeldud et tervisekapsel on nii mõnelgi meie kuulsal sportlasel nagu Erki Nool ja õed Šmigunid ja kuuldavasti veel mõnedel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!