Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Seksitrenn
 
Nümfomaan 07. jaanuar 2002, kl 15.00
Olen abielus naine ja minu probleem on järgmine: vahekord mehega kestab minu jaoks liiga lühikest aega. Ma ei suuda niimoodi, tavalise vahekorraga, rahuldust saada, lihtsalt ei jõua ajaliselt oma tippfaasi.

Mida teha? Kas on võimalik saada kuskilt sellealast koolitust. Kas see on mõeldud meile mõlemale või pean vaid mina kuskil (millisel?) koolitusel osalema? Või on olemas mingi muu lahendus?
 
kati2 07. jaanuar 2002, kl 21.58
Sellealast nõu jagatakse perenõuandlates, kus on olemas seksuoloog. Peaks ikka koos minema, sest ürituse õnnestumiseks peavad ikka mõlemad oma panuse andma.
 
Inks 29. jaanuar 2002, kl 15.48
See nagu rohkem mehe viga, kui sinu. Ta peaks olema kannatlikum, tegema kõik selleks, et sa ka järgi tuleksid. Ja omavahel on ju võimalik ka vahekorra ajal suhelda, kas siis öelda, või anda kuidagi mõista, et sa ei ole veel valmis lõpetama. Ja mees peaks seda arvestama, et sulle ka ikka täit mõnu pakkuda. Nii et räägi mehega.
 
Teri 20. veebruar 2002, kl 23.19
Tšeki netist tantristide kodulehekülgi - nendel on küll vastavaid praktilisi-tehnilisi õpetusi, kuis seemnepurset tagasi hoida.
Ja - kui inglise keel on OK & varanduslik seis lubab, siis üks variant on minna Inglismaale, kus taoistidest paar Andy ja Ella Portman korraldavad kursusi, millest ka sedasorti mure puhul kasu.
Sattusin nimelt ühel konverentsil Andy loengut kuulama, mis hea oli. Nende workshopil ise ei osalenud, aga kuulsin, et see olevat sisaldanud just asjalikke praktilisi juhendeid, nt kuis mingeid lihaseid treenida jne.
Kui huvitab, võid Portmanite tegevuse kohta lugeda nende kodukalt http://www.source.co.uk/users/union/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!