Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
avancia tartus
 
Liisa 17. jaanuar 2002, kl 18.16
kas keegi teab, miks see klubi kinni on pandud, millal lahti tehakse? Tahtsin just seal käima hakata, avastasin, kinni ja keegi ei tea miks :(
 
mimi 18. jaanuar 2002, kl 08.53
olevat pankrotis...
 
hush 18. jaanuar 2002, kl 09.37
No näed sa siis! Ma just tahtsin siia tulla vastuste järele kuulujuttudele, et Avancia nüüd kinni on, aga teema juba alustatud! Tahtsin ka just üle hulga aja sinna uuesti minna, sest mulle tõeliselt meeldis seal, kuid klubi telefon ei vastanud...Seda nagu ei osanudki kahtlustada, et päris kinni on pandud! See on küll kurb, kui põhjuseks on pankrott, siis ei ole tükil ajal midagi asemele oodata...Halb...kõik ülejäänud klubid on Tartus nii linnast väljas, v.a. Elpatre muidugi, aga seal mulle millegipärast ei meeldinud...Vanad Avancias käijad, kuhu te siis nüüd suundute?
 
D 20. jaanuar 2002, kl 21.32
Soomlastest omanikud ei viitinud enam asjaga tegeleda. Müüvad klubi ära, olen kuulnud, et ehk avavad uued omanikud selle veebruaris. Samas ei tea ka kindlalt :(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!