Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
shaping Reval Spordis
 
Tiina 25. jaanuar 2002, kl 14.56
Oskab keegi öelda, kas esmaspäeval ja neljapäeval kell 18 algaval shapingu treeningul Reval Spordis on vabu kohti ka? Tahaks käima hakata veebruarist. Kas enne peab end kirja ka panema? Ja selline küsimus ka, kas esimeseks mõõtmiseks (et koostada täpset treeningkava), peaks kohale minema millalgi varem või tehakse see esimesel trennikorral?
 
aita-leida 25. jaanuar 2002, kl 15.00
eks seda ütleb ikka spordiklubi kas vabu kohti on, helista. ja ikka peab enne kirja panema, muidu lähed kohale ja öeldakse et ei mahugi...
mõõtmist reeglina esimesel korral ei tehtagi, seda peab kindlal ajal tegema (seotud menstruatsioonitsükliga).
 
kiisu 31. jaanuar 2002, kl 09.40
Kella 18.00 -sse trenni pole kindlasti kohti, tahtsin ise ka nendel kellaaegadel minna. Kuid parem on käia kas hommikuti või päris õhtul, kell 19.00 või 20.00. Sest kell 17-18.00 on umbes 30 inimest, kes sirutavad end ja ega sinna enam suurt ei mahu.
Mõõtmist enne ei tehta, kui oled kuu aega shapingus käinud ja siis alles mõõdetakse menstruatsiooni viimaste päevade paiku. Vot nii! Kuid seal on päris mõnus ikkagi ja soovitan minna kui sobivad ajad enda jaoks leiad!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!