Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
spordiklubi AEG
 
Liis 30. jaanuar 2002, kl 09.02
Oskab keegi öelda midagi spordiklubis AEG toimuva shapingu kohta? Mis aegadel toimub, palju maksab? Igasugune info teretulnud. Tahtsin koduleheküljelt vaadata, aga see ei funktsioneeri millegipärast.
 
Fe 02. veebruar 2002, kl 00.07
vaata sellel teemal www.perekool.ee ja "muud teemad" alt. Umbes paar päeva tagasi keegi rääkis AEG spordiklubis toimuvast shapingust. Teema pealkirjaks oli vist treener Irina predko vms.
Maksis vist 450 kr kuu (so 8 korda kuus). Aegadest ei oska kahjuks kosta.
Aga kui oled mustamäelt, siis peaks sobima ka TTÜ spordiklubis vastavatud shapingu trenn. Treener sama kes AEG klubis, Irina Predko. Hind küll mõnevõrra kallim 650 kr aga see sisaldab 10 korda treeningut. Valida on hommikuste aegade ja õhtuste aegade vahel Hommikul on treeneriks keegi teine. Õhtul toimus vist E,K,N kell 18.00.
Aga uuri eelnimetatud www.perekool leheküljelt, seal sellest räägiti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!